Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2016Doar cinci concurenti MPFM5 au mai ramas in cursa pentru masina. Unul dintre ei sigur o va castiga, dar pana acolo mai e un pas. In curand vom afla castigatorul masinii! Cine isi va invinge limitele? Cine va pleca din competitie la volanul masinii puse in joc in sezonul 5 MPFM? Cine si-a adjudecat premiul extraordinar pus in joc? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Ce se intampla cand trecutul nu poate fi uitat?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Mirajul clopotelor de nunta se apropie, insa trecutul refuza sa se faca uitat. Trecuta prin multe pe plan sentimental, Emilia stie ce vrea, insa trecutul nu poate fi lasat in urma.

La ceas de seara, Emilia si-a deschis sufletul, iar detalii incredibile din trecutul amoros al concurentei au iesit la iveala. Emilia: „Fostul ma lovea si cu picioarele nu doar cu mainile. Prima data mi-a lipit o palma incat nu mai puteau sa respir.” Svetlana, mama Emiliei: „Nicolae este baiatul pe care fata mea l-a cautat de mult.”

Primele ostilitati pentru o miza imposibil de ignorat. Ieri, un premiu in valoare de 163 181 lei a fost pus in joc. Priviri taioase si cuvinte nemiloase au fost aruncante inca din primele momente ale luptei pentru premiul extraordinar.

In cele din urma unanimitatea a fost intrunita: toti competitorii l-au votat pe Constantin. Catalin: „Exact Lavinia si Eduard l-au scos castigator pe Valentin.” Lavinia: „Tatiana a apasat butonul de votare dintr-o simpla joaca! Imi doresc din suflet ca suma sa ajunga la Constantin, sa nu fie una fictiva. Stim cu toti ca el si familia lui traiesc intr-un camin.”

Comisia de decizie a hotarat: Votul concurentilor este valid, iar singurul lucru care trebuie indeplinit pentru ca suma de bani sa intre in posesia lui Constantin este ca acesta sa ajunga in Marea Finala a sezonului 5.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: