Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 martie 2016Ziua cu numarul 206 a sezonul 5 MPFM s-a desfasurat sub semnul confruntarilor intense dintre rivali si al tensiunilor acumulate. Cum s-au impartit produsele? Ce discutii s-au iscat si de aceasta data? Ce concluzii au Tudor si Vladut dupa mesajele primite din partea fostei concurente, Cristina? O nou runda de curatenie a declansat noi reprosuri in casa baietilor! Descoperiti in astazi, de la ora 11:15 si 14:00.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Ieri, Tudor a descoperit pentru prima data secretul ascuns dintre Cristina si Vladut MPFM 5!

Mama Lilianei: „Nu mi-as dori niciodata ca fata mea sa se tarasca pentru bani in emisiune. De la inceput Lavinia o invidiaza. Sa ii fie rusine pentru ce a spus!”

Florin: „I-am rugat pe Loredana si pe Ionut de multe ori sa vina la masa, dar au refuzat!” Catalin: „Nu am nevoie de pomana celorlalti, vreau banii mei, bugetul meu de cumparaturi nu s-a evaporat!”

Manati de mirajul unui trai mai bun, multi parinti isi lasa copiii acasa si pleaca in strainatate. Campania „Mai aproape de copii” a continuat si astazi. In emisiunea de dupa-amiaza, Mara Banica a fost prezenta in platou.

Mara Banica: „Alexandra nu este destul de matura sa analizeze situatia si sa isi dea seama ca aceasta asa zisa relatie nu are un viitor!”

Alexandra: „Parintii mei au divortat in urma cu 12 ani, iar eu cu sora mea am ramas cu mama! Cand ea lucra in tara ne lasa singure si ne inchidea in casa si stateam singure pana venea acasa! Nu a avut cine sa ma invete sa evit greselile pe care le-am facut in viata!”

Daca ieri Oana a putut sa isi imbratiseze o parte din cei dragi, astazi a venit randul Alexandrei. Ochii concurentei au fost inuntati de lacrimi de bucurie la vederea chipurilor celor dragi! Sora Alexandrei: „Nu cred ca o sa fie nimic afara, mai ales daca Florin o sa plece la munca si ea la fel! Este indragosita de el!, eu asa o vad!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: