Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 martie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 martieAstazi, de la ora 12:00, aflati ce s-a mai intamplat intre Cristina si Cosmin: au reusit sa treaca peste impasul in care cei doi se afla? Cine l-a suparat pe Razvan? Ce surpriza i s-a pregatit Luminitei de ziua ei de nastere?Astazi, de la ora 14:00, aflati ce discutii au purtat Dragos si Cornelia, pe cine sunt geloase Cornelia si Lorena, ce neintelegeri au mai fost intre Alin si Andreea, dar si ce si-au reprosat Cristina si Cosmin unul altuia!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 martie 2013, de la ora 12:00 si ora 14:00:Elena a fost afectata din cauza fiului sau care a plecat in Casa Baietilor fara sa o anunte. Aceasta a fost preocupata si de starea lui de sanatate. Fetele au incercat si ele sa il incurajeze in timpul unei petreceri. Intr-o discutie avuta cu Elena, Florentina ii povestea ca a intalnit-o pe mama acesteia la cumparaturi. Mama Elenei i-a transmis un mesaj lui Razvan: sa nu se lase afectat de mustrarile tatalui sau.

Andrei a fost putin deranjat de atitudinea Florentinei, el chiar a spus in prima parte a emisiunii de azi ca aceasta degeaba are 25 de ani si ca a dorit sa discute cu ea dar i s-a intors spatele. Florentina: „Am fost buna cu Andrei si am fost luata de proasta. Prefer sa fiu rautacioasa acum.

Cristina a sustinut ca nu doreste sa continue relatia cu Cosmin de teama ca si in afara competitiei vor avea aceleasi probleme. Ea este dezamagita si de comportamentul pe care il are acesta. Chiar daca nu mai formeaza cupluri, concurentii au dorit sa isi marcheze cele 6 luni de relatie.

Cu ocazia zilei de nastere a doamnei Luminita, atat fiul cat si nora acesteia i-au pregatit o surpriza.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: