Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2015Spunem „La multi ani Antena 1” cu provocari inedite! Urmeaza dueluri de neratat: concurentii actuali se vor confrunta cu legendele competitiei pentru un premiu incredibil! Printre fostii concurenti vor fi prezenti: Andrei si Cristina, Raymond si Constantina din sezonul 3 MPFM, Cristian si Elly MPFM 4. La ce probe vor lua parte vom descoperi incepand cu ora 11:00 intr-o editie speciala cu ocazia zilei Antenei 1.

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2015, de la ora 11:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Astazi sarbatorim 22 de ani de Antena 1 cu provocari incitante, alaturi de fostii si actualii concurenti.

Jocul cu „mainile infasurate”. Cate un concurent de la fiecare echipa a trebuit sa infasoare mainile cu hartie. Proba a fost castigata de fostii concurenti.

Concurentii actuali au castigat urmatoarele concursuri. Desi nu au ales cutia cu cel mai mare premiu, acestia vor avea parte de un tort oferit de Antena 1 si de o masa.

Pe 30 noiembrie si pe 1 decembrie nu va fi emisiune.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: