Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, care incepe la ora 11:50, veti afla ce farsa i s-a pregatit lui Florin si care au fost reactiile acestuia? La ce modalitati s-a recurs pentru a-i trezi pe concurenti? Ce discutii au purtat Cristina si Stefania despre George? Ce sfaturi i-a dat Dragos Madalinei? Nu uitati, Gala acestei saptamani va avea loc maine, 30 noiembrie 2012, intre ora 12:00-13:00 si partea a doua de la 14:00 la 16:00. Astazi, in emisiunea de la ora 14:00 veti vedea ce au pregatit concurentii cu ocazia implinirii a 19 ani de Antena 1.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2012, de la ora 11:50:Cornelia si Dragos au implinit doua luni de relatie. Dragos i-a daruit un buchet de trandafiri.Dupa ce baietii au mutat patul lui Florin pe hol, acesta le-a pus la dispozitie doua minute pentru ca ei sa ii mute patul cum era, apoi si-a luat revansa fata de ei si nu i-a lasat pe acestia sa doarma. Pentru ca nu se puteau ridica din pat, concurentilor li s-a dat trezirea cu muzica. Unii au parut deranjati de acest lucru in timp ce altii s-au ridicat si au inceput sa danseze. Concurentii au facut o reconstituire a dansului in platoul emisiunii, George dansand cu Madalina, dupa ce aceasta i-a cerut scuze iar el i le-a acceptat.Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 noiembrie 2012, de la ora 14:00:S-au mai dat si cateva imagini in care Dragos ii spunea cateva sfaturi Madalinei.
Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

25 Comentarii

  1. Nu va inteleg pentru ce sustineti cuplul Cosmin -Cristina!? Cosmin este din alt film: nu vorbeste,nu are opinii,nu-si protejeaza iubita, este absent total si nu cred ca vreo femeie ar fi fericita cu un barbat asa absent!!! Eu una n-as putea sa am rabdare cu asa baietel. Mama lui insa este la polul opus este exemplul cel mai elocvent de soacra REA REA REA de tot;sarmana Cristina are mult prea mult bun simt ,dar ar merita s-o puna un pic la punct! Ce sa faca insa sarmana daca se lupta singura fara suportul statuii de Cosmin!

  2. EMISIUNEA E NECESARĂ – NU E DE ŞOU, CU POSIBILE DRAME, ÎNCHIŞI ÎNDELUNGAT? PREZENTATOAREA E SUPERBĂ, MAI ATRACTIV ŞI MAI PUŢIN COSTISITOARE POATE FI EMISIUNEA 3+1. PAVEL

  3. Am ras cu lacrimi auzind-o pe Emilia spunand ca in cuplul ei ea a fost cea tacuta!!!

  4. angels si andrada va aprob in totalitate se vede ca mirela are favoriti nu e corect dar nu avem ce face imi place de cosmin si cristina

  5. Cristina este cea mai frumoasa si naturala din concurs. Sper sa fie si Cosmin sincer cu ea si d-na Emilia sa-i mai slabeasca cu aberatiile sale. Probabil ca nora care ii tot saruta mana sta mai la distata de dansa, altel nu-mi explic. Sper sa ajunga in finala si sa sa casatoreasca cuplul Cristina si Cosmin.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *