Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 octombrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 octombrie 2013Astazi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce discutii a avut Andrei cu fetele, dupa ce si-a dat jos inelul care il lega de Adina? Ce preocupari au fetele in toiul noptii? Ce a deranjat-o pe Diana? Ce a deranjat-o pe Mariana la unele fete? Daca veti urmari gala de la ora 20:30, veti afla ce concurenti vor parasi emisiunea, ce discutii au mai avut loc in urma nominalizarilor facute de fete si mame?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 octombrie 2013, de la ora 12:00, 14:00 si gala de la ora 20:30 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Saptamana trecuta concurentii au fost la fotbal. Baietii, nestiind ca sunt filmati au discutat despre fostele relatii (Laurentiu) si despre unele fete din concurs. Sorin a facut anumite glume de prost gust la adresa Oanei.

Baietii l-au acuzat pe Gabriel ca nu are experienta in cucerirea fetelor, dar nu face nimic in aceasta privinta. Concurentii si-au pus intrebarea daca Raymond, intr-adevar a alterat compozitia samponului pentru a se razbuna pe Gabriel, pe care il banuia ca ii foloseste produsele. Maria a fost deranjata si le-a jignit pe Mariana si pe Constantina pentru ca gateau in bucatarie, cat ea dormea.

Fetele si doua dintre mame, Virginia si Daniela, au spus ca reactia bunicii a fost exagerata, in timp ce ea a sustinut ca fetele au intrecut anumite limite.

Fetele au facut cate doua nominalizari in camera confesiunilor, acordand celor doi baieti propusi, cate un punctaj (1, respectiv 2 puncte).
Bunica si-a schimbat opinia si acum nu mai doreste sa plece acasa.

La baieti, Andrei a obtinut cel mai mare punctaj (17 pct), Gabi (10 pct) si Alin (8 pct).

Si mamele au nominalizat cate doua fete, acordandu-le la fel, puncte. Cele mai multe punctaj l-a obtinut Ramona (6 pct). Ea nu s-a aflat printre concurentele protejate de cei de acasa, la fel si Gabi.

Telespectarii au avut la dispozitie 10-15 minute pentru a vota dintre cei doi, care sa ramana mai departe.

Ramona a strans 19,2% din voturi, iar Gabi a strans 80,8%. Ramona a parasit competitia.

Gabriel si doamna Elena au parasit competitia !!!! Si Ramona a parasit competitia Mireasa Pentru Fiul Meu !!!

Clasamentul fetelor:
Locul 1: 33,6% – Constantina
Locul 2: 17,5% – Cristina
Locul 3: 14,1% – Denisa
Locul 4: 9,3% – Corina
Locul 5: 7,8% – Oana

Clasamentul baietilor
Locul 1: 42,6% – Andrei
Locul 2: 31,5% – Raymond
Locul 3: 8,4% Traian
Locul 4: 4,7% Laurentiu

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

63 Comentarii

  1. Diana a fost la emisiunea FOSTA MEA IUBIRE din 06 10 2011 .Daca o cautati este cu numele REBECA .A venit si la aceasta emisiune pentru o joaca si isi bate joc de baieti .Nu a venit sa se marite de ce nu spune ?HALAL EDUCATIE .E obraznica si detine adevarul absolut .Va rog s-o intrebati .de ce a venit aici nici un caz sa se marite .Am vazut emisiunea de care am zis si acolo tot asa tupeu ca si aici .Afara cu ea ca baietii le aleg crezand ca sunt sincere iar ele se joaca pentru a fi vedete …………………………………………

  2. daca baietii sunt sinceri de ce va mirasti ca s a despartit de un betiv violent .
    nu s a putut controla nici in fata camerelor de filmat darafara

  3. Andrei chiar daca nu iti gasesti jumatatea acolo acici te sustinem din Olanda avem incredere. Constantina esti o fata fuarte frumoasa tu sti ce e mai bine pentru tine gandestete la binele tau ca tu meriti ce e mai bine si bun. Ray nu inteleg ce ai in cap Constantina e o fata de nota 10 si ca ea nu mai gasesti nici in emisiune nici in afara emisiuni o sa iti para rau sincer. Alin nu mai du vorba dintr-o parte in alta ca nu e frumos.. Fetelor succes la tuate . Baieti succes ..
    Cu drag Pamela

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *