Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 septembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 septembrie 2015Orice este permis in dragoste si in razboi, iar luptele dintre concurenti se intetesc! Nimeni nu vrea sa ramana de caruta, iar tensiunile devin greu de controlat! Ce fata a fost aleasa sa doarma in aceasta saptamana in Camera Speciala? Asistam la o prima despartire cu scantei? Colegii de competitie devin rivali in dragoste! O sansa la iubire pentru un baiat greu incercat? Tactici si strategii secrete declanseaza confruntari aprinse! Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 septembrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Mihaelei nu-i lipsesc pretendentii. Emanuel a pus ochii pe ea, dar un rival de temut a aparut in peisaj. Constantin a incercat sa se apropie mai mult de Mihaela, dar ea il tine la distanta! Robert: „Emilia si Emanuel se potrivesc!”

Emanuel, declaratie soc: „Toti prostii s-au cuplat ca sa nu ramana singuri si nefericiti!”

Natasa: „Valentina vorbeste mult, prost si fara rost!”

Mihai: „Valentin a venit in concurs doar pentru voturi si cadouri!”

Loredana catre Valentin: „Semeni cu Radu, dar joci mai prost decat el! Adriana mi-a trimis o poza de-a lui inainte de startul competitiei!”

Stefan: „Mihai trebuia sa stea langa Loredana, nu sa se uite dupa alte fete!”

Adriana: „De cand l-am refuzat, Tudor nu m-a mai bagat in seama!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: