Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2015Tot ce au construit intr-un an s-a naruit intr-o clipa! Unde dispare bugetul? Probleme de cuplu? Din suparare in suparare spre finala cea mare. Cine se teme sa dea cartile pe fata de frica eliminarilor? Conflictul dintre Carmen si Danut a continuat! Cu ce noi probleme s-au infruntat concurentii? Ce s-a intamplat intre Andrada si Cristi? Descoperiti incepand cu ora 11:15 si 14:00! Maria si Nicolae, fata in fata cu o decizie extrema: vor parasi comeptitia sau mirajul Marii Finale este prea puternic? Dragoste si romantism pe meleaguri straine!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: La piscina, fara lavaliere, Cristi si Maria au pus la cale o strategie pentru ca nimeni sa nu fie eliminat! Maria: „Nu am stiut de strategia propusa de Cristi la piscina!

De casatorie nu-i arde, o noapte in doi nu-l tenteaza, dar isi dorea cu orice pret sa castige proba. Carmen a fost neplacut surprinsa de declaratiile pe care le-a facut iubitul ei in privinta casatoriei! Pornind de la un joc avand ca miza noaptea nuntii, cuplul Carmen si Danut a ajuns in pragul despartirii. Danut: „Imi doream sa castig o noapte la hotel, dar am spus ca nu vreau asta de dragul lui Carmen!” Carmen: „Greseala mea a fost ca nu am facut ceea ce simt atunci cand eu si Danut eram despartiti! Nu trebuia sa ne mai impacam de prima data! Ma iubeste doar dupa ce ma pierde!”

Cumparaturile au fost marul discordiei in casa fetelor. De aceasta data cumparaturile au starnit discutii si intre baieti.

Elly si Cristian au pornit la un drum plin de surprize! Entuziasmati, cei doi indragostiti au ajuns in Bulgaria pentru a lua cina romantica pe care au castigat-o. Desi luni au mers impreuna la cumparaturi ei au aflat ce s-au intamplat odata cu difuzarea materialului video. Desi concurenta a auzit criticile pe care le-a avut sora lui Cristian la adresa mamei ei, el a continuat sa nege ca au existat! Elly catre iubitul ei: „Sora ta nu trebuia sa spuna ca mami nu are unde sa stea! Trebuie sa avem o limita!”

Nicolae si doamna Maria au parasit competitia dupa ce au refuzat propunerea stafului!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: