Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 martie 2016O pedeapsa cumplita se abate asupra unui concurent! Comisia de Decizie intervine! Cine a calcat pe bec si despre ce incalcare a regulamentului este vorba? Cine e regele incoronat al ringului de dans? Constantin, cel mai bun dansator dintre baieti? Ce se intampla cand dragostea se confrunta cu ratiunea? Un cuplu s-a destramat. Iubirea s-a transformat in ura. Cine a pus capat relatiei intr-un mod brutal? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Dragostea, ranita de disputele intre rivali!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Dezamagit de schimbarile survenite in comportamentul iubitei sale, Constantin o vrea pe vechea Mihaela inapoi: „Mihaela este prea buna la suflet si dupa aceea se loveste in ea din plin. Este prea permisiva! Era mai transanta la inceput, iti trebuia tupeu sa te bagi in seama cu ea.”

La ceas de seara, baietii si-au gasit o indeletnicire. Clipele lor de veselie s-au transformat intr-o disputa intre rivali cand a venit vremea curateniei.

Recent, probleme de natura culinara ieseau la iveala. Aflat intr-o situatie disperata, Catalin a primit produse din partea celorlalti competitori. Catalin: „Se face imparteala astfel incat sa fiu discriminat, apoi sunt facut cersetor! Pot considera ca o parte din banii mei de buget sunt la Cosmin! Simt in Cosmin o agresivitate in stare latenta! Daca l-as lua in serios, m-ar lovi!” Tudor: „Catalin simte nevoie de atentia ce nu i-s a oferit niciodata!”

Povestea de iubire dintre Nicoleta si Marius MPFM 5 s-a incheiat abrupt dupa doar doua saptamani! Marius: „Nu am fost niciodata obisnuit sa mi se spuna ce sa fac. Nu se poate sa fim impreuna, aici nu pot sa ma indragostesc, nu e de mine. Oricum se acumulasera mai multe! Ea tot timpul este nervoasa si suparata, se gandeste numai la lucruri rele! Daca esti singur aici este mult mai bine!”

Nicoleta: „Nu pot accepta un barbat care se comporta precum Marius! Am incercat in aceasta perioada sa fie bine intre noi!”

In urma avertismentelor primite in repetate randuri din cauza limbajului sau colorat, Marius nu va avea dreptul sa participe la urmatoarea petrecere.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: