Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2013

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2013Astazi, incepand cu ora 12:00, vom afla ce discutii au aparut intre Raymond si Constantina, dar si intre alti concurenti, in timp ce acestia au pregatit scenete pentru HALLOWEEN? Raymond si Constantina au intampinat probleme de comunicare. Dupa ce la un moment dat cei doi pusesera capat relatiei, ei s-au impacat.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2013, de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: In timp ce au pregatit scenetele pentru HALLOWEEN, George s-a contrazis cu Oana si dupa aceea s-a suparat pe Edit pentru ca aceasta i-a tinut partea Oanei.

Rezumat ora 14:00:

S-a prezentat interviul pe care Elena si fiul sau l-au acordat imediat dupa iesirea din casa. Ea a marturist ca s-a inteles cel mai bine cu Maria, iar despre celelalte mame a spus ca s-au format grupuri. Ramona a spus ca si-a dorit sa plece pentru ca nu era niciun baiat potrivit pentru ea, in concurs si nici nu s-a acomodat prea bine in casa.

Robert si Gabi au discutat despre un vis. Diana si Cristina au fost deranjate pentru ca s-au simtit vizate de discutia celor doi. Robert a spus ca Diana isi doreste o relatie cu Andrei, dar nu are sanse, dar si Cristina isi doreste acelasi lucru si s-ar putea sa-i reuseasca.

Raymond a fost de parere ca motivele invocate de Diana pentru despartirea de Robert, nu sunt reale. Laurentiu si Marianita s-au confruntat cu probleme de cuplu, insa ei au discutat si au rezolvat.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: