Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 decembrie 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 decembrie 2015Ce nu aduce anul aduce ultima zi a lui 2015! Diana Matei si Taraful Cleante va ridica de pe scaune in ultima zi din an. Printre invitati se numara si Andreea Balan cu dansatoarele ei care vor incinge atmosfera! De asemenea, concurentii s-au imitat si au participat la diverse concursuri! Cine a fost cel mai bun? Urmariti editia de Revelion a emisiunii MPFM 5, astazi de la ora 14:00!

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 decembrie 2015, de la ora 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: Cei din casa au avut parte de o petrecere de sfarsit de an, dar si de provocari inedite. Acestia s-au imitat intre ei.

Finalul emisiunii a adus clipe de tristete pe fata lui Nicolae. Chiar in ajun de Revelion, partenera concurentului a fost nevoita sa plece acasa unor formalitati privind viza de sedere in Romania. Cu toate acestea, Emilia MPFM5 ramane in continuare concurenta cu drepturi totale pana cand reuseste sa rezolve problemele cu viza. Pana atunci insa, ea va intra in legatura directa prin Skype din Moldova, in cadrul emisiunilor.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: