Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 ianuarie

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 ianuarieIn emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, incepand cu ora 12:00, aflati ce a mai facut Maricel pentru a o recuceri pe Lorena, de ce s-a suparat Andreea pe Madalina, ce se intampla intre Madalina si Florin, dar si ce ganduri o framanta pe Maria.Incepand cu ora 14:00, aflati ce il ingrijoreaza pe Dragos, ce a discutat Andreea cu fetele despre Marele Premiu, ce planuri au Andreea si Alin legate de competitie, ce o supara pe Maria, dar si ce nemultumiri are Cristina!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 ianuarie 2013, de la ora 12:00 si 14:00:Maricel a ironizat-o pe Lorena dupa ce aceasta a afirmat ca el petrece mai mult timp cu Stefania. Lorena: „Dupa ce m-am despartit de Maricel, el a vrut sa ma faca geloasa petrecand mai mult timp cu fetele. Anumite gesturi pe care le-a facut Maricel in timpul relatiei noastre mi-au dat de gandit.” Lui Maricel i s-a facut rau din cauza efortului pe care l-a depus la una dintre probele de la Gala.

Stefania a fost deranjata de comentariile pe care le face Maria la adresa ei. Stefania a mai sustinut ca a fost permisiva dar de acum inainte va lua atitudine pentru ca FLorin si Maria o aduc la exasperare. Aceasta se simte acuzata pe nedrept, pentru ca niciodata nu i-a dat sperante lui Florin pentru o eventuala relatie.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi?

Articole asemanatoare: