Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 iulie 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 iulie 2014Ce mesaje au primit concurentii in timpul orei de radio ce are loc in fiecare duminica? Ce sfaturi au primit Laur si partenera lui la ora de DJ? Cum se pregatesc concurentii pentru Marea Finala? Aflati mai multe astazi, de la ora 11:10.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 iulie 2014, de la ora 11:10 si 14:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat: Duminica, Oana si partenerul ei au fost la Dj, unde au primit mai multe mesaje, majoritatea pozitive, de incurajare, din partea sustinatorilor. Sora Oanei i-a reprosat acesteia, prin faptele ei, ii saboteaza orice efort de a o apara in fata parintilor. Desi Ruxi le-a promis sustinerea ei, Laur se indoieste de buna credinta a anumitor sustinatori. Intr-o discutie, Andrei si iubita lui s-au aratat ingrijorati ca pasiunea a disparut din relatia lor. Andrei si Alin sunt dezamagiti ca nu au nicio veste din partea prietenilor de afara.

De la o simpla joaca, Oana si iubitul ei au ajuns la reprosuri. Produsele cosmetice pe care le foloseste ea, nu sunt pe placul partenerului sau. Laur a fost exasperat de explicatiile pe care iubita sa le da pe materiale. Oana: „Eu trebuie sa confirm tot ceea ce spune iubitul meu, dar el nu m-a sustinut in nicio confruntare!” Laur: „Oana isi pierde sustinatorii pentru ca nu se desparte de mine, asa cum ar vrea unii dintre ei!” Ea a fost nemultumita pentru ca iubitul ei ii cenzureaza reactiile. Constantina: „Nu imi doresc doar rolul de casnica, ci vrea langa mine un barbat adevarat, nu un partener care se comporta ca un copil rasfatat!” In replica, iubitul ei i-a spus: „Ne-am inghitit reprosurile timp de zece luni, dar cand eu te-am criticat, ai explodat!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: