Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 martie 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 martie 2016Otrava geloziei face victime in randul amorezilor! La coplesit gelozia pe Florin? Declaratii furtunoase si cuvinte grele au rasunat in penultima zi de martie. Ce dezbateri a iscat interventia telefonica a parintilor Nicoletei? Pana unde sunt gata competitorii sa mearga pentru a-si satisface setea de viciu? Se leaga noi prietenii sau se aplica noi strategii? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Noi dispute au avut loc intre rivali. Pana unde s-a ajuns cu reprosurile?

Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 martie 2016, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blog oficial, antenaplay. Iata un mic rezumat: In direct, Alexandra a spus lucrurilor pe nume in privinta trecutului ei amoros. Dezvaluirile concurentei l-au deranjat pe Florin, care a parut gelos. Florin: „In primul rand nu sunt gelos, doar ca nu mi-a placut ca sunt bagat pe materiale fara ca eu sa am habar.”

Dupa ce in urma cu cateva zile zile a pus capat relatiei pe care o avea cu Nicoleta, acum Marius sustine ca nu va mai forma niciun cuplu in cadrul showului matrimonial MPFM5: „Imi doresc o partenera care sa ma inteleaga asa cum sunt eu! Nu voi mai vorma niciun cuplu cat voi mai sta aici!”

Desi nu in urma cu mult timp Florin si Catalin se certau la cutite, acum cei doi isi fac complimente. Florin: „Catalin este cel mai inteligent din competitie, chiar mai inteligent decat mine!” Catalin: „Nu ma intereseaza daca Florin are un scop ascuns, ii multumesc mult pentru complimente!”

Prietenia ce parea indestructibila dintre Loredana si Mihaela a luat sfarsit. Loredana: „Din punctul meu de vedere, prietenia mea cu Mihaela s-a incheiat! M-au deranjat anumite lucruri. Cred ca toata casa stie ce fel de persoana sunt. Acord tot timpul incredere, bun simt si respect.”

Nicoleta: „Stiu ce barbat vreau in viata mea, iar Marius nu se apropie de acest ideal!”

Luiza: „Denisa se vaita ca nu are de mancare, dar si-a depasit bugetul in fiecare saptamana!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: