Emisiunea „Te Vreau Langa Mine” din 8 martie 2017

Emisiunea „Te Vreau Langa Mine” din 8 martie 2017


emisiunea-te-vreau-langa-mine-8.03.2017

Cu ocazia Zilei femeii, la inceputul emisiunii Te vreau langa mine de astazi, 8 martie 2017, Tavi Clonda i-a oferit sotiei lui, Gabrielei Cristea, un buchet de flori.

Cu ocazia Zilei Femeii, indragostitii din casa Te Vreau Langa Mine au facut declaratii de dragoste pentru mamele lor. Materialul video a fost inregistrat cu cateva zile inainte.

Prima concurenta care a mers azi la paravan a fost Cristiana. Dupa ce i-a sucit mintile unui participant, acum e pusa din nou pe fapte mari! Cu ce ganduri s-a intors? Cel care a venit sa o cunoasca pe Cristiana a fost Alin. Alin are 25 de ani si in prezent este student la master. Alin: „Anul trecut am cunoscut o fata in cadrul facultatii pe care am absolvit-o. Avea 20 de ani si era anul I la facultate. A fost bine toata vara, iar in toamna cand am inceput anul II, am auzit ca ea nu este atat de serioasa. Prima data nu am crezut, dar pana la urma m-au chemat in camin si am prins-o in fapt. I-am facut poze in dus cand era cu altcineva. Am scos pozele la imprimanta si apoi le-am dat prin camin pentru a o face sa sufere putin! La cateva zile era vanata la ochi pentru ca a batut-o mama ei dupa ce a aflat ce a facut. Si in acest moment am o relatie buna cu mama fostei iubite. De 4 luni sunt singur.

Cristiana si-a dorit ca paravanul sa se ridice si sa mearga la cafenea.

Care este portretul perfect al mamei perfecte. Bogdan, concurent aflat in casa „Te vreau langa mine”: „Mama mea e cea mai buna pentru ca m-a lasat sa fac ce vreau in viata!” In acelasi timp, Bogdan sustine: „Nu este bine sa iti sufoci copiii! Cum ar fi sa stea mama pe capul meu si al iubitei mele!

Razvan a fost cel de-al doilea concurent care a mers la paravan.

Te vreau langa mine! (08.03.2017) – Mesaje EMOTIONANTE din partea concurentilor din casa, partea I

Alin si mama soacra, prieteni pe viata! Partea a II-a

Ce s-a intamplat intre Tunde si Razvan? Partea a III-a

Tatiana a devenit mama in urma unui abuz! Partea a IV-a

sursa video: youtube[.]com Kanal D

Articole asemanatoare:

Distribuie si prietenilor tai:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0