Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 mai 2016

Cursa pentru masina de lux pusa in joc a ajuns deja la a doua etapa, iar concurentii sezonului 5 au urmarit si experimentat pe viu performantele premiului pentru care se vor duela in timpul vizitei lor la Academia Titi Aur. Lupta pentru masina devine din ce in ce mai dura! Dorinta de a ramane in cursa creste cu fiecare pas! Cine va spune adio visului de a castiga masina? Denisa afla ce au decis telespectatorii in privinta sa: pleaca sau ramane? Votul strategic spulbera vise. Aliante periculoase vor aduce siroaie de lacrimi. Descoperiti astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00!
(Citeste tot…)

sâmbătă, mai 28th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 mai 2016

Tensiunile s-au mentinut la cote inalte in a patra zi a saptamanii. Vacanta a luat sfarist! Emilia si Nicolae MPFM 5 s-au reintors din Dubai, dar cum au petrecut cei doi pe taramul celor o mie si una de nopti? Aseara, Loredana si Ionut au fost la un pas sa renunte la competitie, dar in cele din urma cei doi indragostiti au revenit in casa. Aflati mai multe, astazi incepand cu ora 11:15 si 14:00! S-au pregatit strategii pentru asigurarea prezentei in tabloul final?
(Citeste tot…)

vineri, mai 27th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 mai 2016

In a 25-a zi a lui florar s-au facut numeroase reprosuri. Schimb de roluri intre iubiti. Planuri familiare au fost intens dezbatute. Ce planuri de casatorie isi fac actualii competitori? Cum s-a pregatit Valentin pentru a sarbatori sapte luni de relatie. Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Catalin si Liliana MPFM 5 au avut parte de o cina romantica! Ce discutii au purtat cei doi? Se intrevede un nou cuplu?
(Citeste tot…)

joi, mai 26th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 mai 2016

Ultimele prietenii au fost secerate sub tirul rivalitatii in a 267-a zi a sezonului 5 MPFM. Nici armonia dragostei nu a dus-o prea bine, dar batalia cumparaturilor a revenit. Ce dispute au avut loc la impartirea produselor? Haos in bucatarie! In timp ce unele fete dormeau, altele se luptau cu mizeria. Ce eveniment zguduitor din trecutul lui Constantin a iesit la iveala? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00. Acuzatii controversate cu urmari periculoase?
(Citeste tot…)

miercuri, mai 25th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 mai 2016

Andreea, fosta iubita lui Ionut a facut dezvaluiri despre pataniile avute cu actualul concurent atunci cand avea o relatie cu el, dar care este adevarul? A 265-a zi de concurs a fost marcata de furtunoase ciocniri intre rivali. Cum s-au impartit produsele cumparate de Denisa? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Un oaspete, de mult asteptat, a trecut pragul competitiei. Doamna Ioana Tanase le-a oferit celor din casa sfaturi necesare!
(Citeste tot…)

marți, mai 24th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 mai 2016

Mihaela a dat uitarii orice rivalitate pentru a se dedica in totalitate celebrarii onomasticii iubitului. Nicolae si Emilia au plecat in Dubai. Cei doi vor petrece o vacanta de vis pe taramul celor o mie si una de nopti! Si-au declarat pace, dar pactul lor nu a durat mult! Denisa si Catalin au reinceput razboiul! Ce a condus la redeschiderea conflictului si ce au cei doi de impartit? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Sanctiunile au lovit din plin!
(Citeste tot…)

luni, mai 23rd, 2016