Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Premiera Gala noului sezon Mireasa Pentru Fiul Meu 5 septembrie 2015

Avanpremiera noului sezon debuteaza astazi, de la ora 17:00! Patrunde in casele lor chiar din prima seara. Cunoaste-le familia si prietenii! Viziteaza-le locurile dragi. Ei sunt viitori eroi din Sezonul 5. Prima emisiune MPFM 5 incepe la ora 20:00 cu prezentarea concurentilor. Fete si baieti care sunt dornici de o noua experinta si de a-si gasi sufletul pereche. Care sunt concurentii din sezonul 5 MPFM? Noii concurenti ce pasesc astazi in casa MPFM 5 sunt foarte dornici de a-si intalni jumatatea. Nu ratati premiera sezonului 5 MPFM de la ora 20:00 pentru a vedea ce au de spus concurentii MPFM 5? Cati baieti, cate fete si cate mame isi vor insoti baietii veti descoperi astazi, la prima gala MPFM 5. De asemenea, aici veti afla ce se intampla imediat dupa intrarea noilor concurenti in casa MPFM 5, o casa renovata chiar in aceasta saptamana.
(Citeste tot…)

sâmbătă, septembrie 5th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 septembrie 2015

Au venit, s-au iubit si s-au casatorit! Nu ratati ultimele zile alaturi eroii dumneavoastra favoriti! Astazi, va veti lua ramas bun de la sezonul 4 MPFM. MPFM 5 incepe maine de la ora 20:00! Urmariti emisiunea de la 11:15 si 14:00! Cum decurg relatiile proaspetilor casatoriti la cateva zile de la nunta? Afirmatii incendiare despre un fost concurent! Cat de bine s-au adaptat la traiul in comun? Despre cele mai bine ascunse nemultumiri dupa un an de concurs.
(Citeste tot…)

vineri, septembrie 4th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 septembrie 2015

Mai sunt doua zile pana la inceperea unui nou sezon. In emisiunea de astazi, vor fi prezenti fosti concurenti din sezonul 3 si 4 MPFM. Ce va avea de spus Marianita despre o eventuala relatie cu Radu? Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00! Ce planuri de viitori au fostii concurenti? Culisele conflictelor dezvaluite de protagonisti!
(Citeste tot…)

joi, septembrie 3rd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 septembrie 2015

Valentina şi Daniel MPFM 4 vor fi prezenti in prima parte a emisiunii de azi. De la ora 11:15 si 14:00 aflati noi subiecte interesante. Ce noi dezvaluiri vor face concurentii? Ce s-a intamplat cu o seara inainte de Marea Finala? Ce conflict a luat amploare? S-au facut bagajele, dar ce discutii au existat? Imagini in premiera dupa prima noapte din afara casei. Cand incepe sezonul 5 MPFM? Materiale explozive! Dedesubturile conflictelor dintre fostii concurenti MPFM 4 ies la iveala! Petru a intrat in direct in emisiunea de la 14:00! Ce a avut acesta de spus la adresa lui Radu?
(Citeste tot…)

miercuri, septembrie 2nd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 septembrie 2015

Topul aparitiilor senzationale in Marea Finala! De la ora 11:15 in platou vor fi prezenti finalisti, iar incepand cu ora 14:00 in platou vor pasi si fosti concurenti ai sezonului 4 MPFM! Ce vor avea de spus Radu, Andrada si Cristi MPFM4? Intre Radu si Andrei a izbucnit un conflict de proportii! Care sunt motivele acestui conflict? Sfaturi si critici din partea fostilor concurenti! Finalistii, in vizorul fostilor concurenti! Ce s-a intamplat in spatele camerelor? De ce nu a venit Carmen alaturi de Danut in Marea Finala MPFM 4? Au curs lacrimi amare, tensiunile s-au tinut lant, dar nici momentele pline de veselie nu au lipsit.
(Citeste tot…)

marți, septembrie 1st, 2015