Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 octombrie 2014

Cum s-au pregatit concurentii pentru seara de Halloween? Cum s-au transformat acestia in varcolaci si vrajitoare, in fantome si strigoi? Cine va arata cel mai infricosator? Razboiul comorii s-a sfarsit, dar luptele continua. Descoperiti ce reprosuri isi aduc ostirile, cine a luptat corect si cine s-a folosit de subterfugii, dar si alte subiecte incendiare, astazi, de la ora 12:00 si 14:00.
(Citeste tot…)

Vineri, Octombrie 31st, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2014

Fetele vor trebui sa premieze cel mai infricosator dovleac realizat de baieti. Razboiul comorii s-a incheiat, dar linistea nu s-a asternut asupra Casei. Suferintele iubirii au estompat luptele crancene pentru totemuri, iar unele cupluri se afla pe marginea prapastiei. Se vor desparti sau povestile lor de iubire vor continua? Aflati mai multe astazi, de la ora 12:00. Decoperiti in ce directie se indreapta povestile de iubire din Casa, la ce tactici au recurs cele trei ostiri pentru a castiga razboiul comorii, dar si multe alte subiecte incitante, astazi, de la ora 14:00.
(Citeste tot…)

Joi, Octombrie 30th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 octombrie 2014

Cine va castiga lupta pentru comoara? La ce discutii s-a ajuns dupa inceperea concursului de Halloween? Cine pe cine s-a suparat? Ce l-a deranjat pe Teodor si partenera lui imediat dupa finala de sambata trecuta? Descoperiti ce planuri au pus la cale cele trei ostiri ce se razboiesc pentru comoara legendara, dar si alte subiecte incitante, astazi, de la ora 12:00 si 14:00.
(Citeste tot…)

Miercuri, Octombrie 29th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 octombrie 2014

Se intoarce Cristiana la prima dragoste sau ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust? Ce a mai avut de spus sora ei la finala de sambata? Itele povestilor de iubire se incurca pe zi ce trece. Fie se iubesc, dar nu se suporta, fie sunt prieteni, dar afirmatiile lor indica o relatie mai speciala. Descoperiti adevarul, astazi, de la ora 12:00 si 14:00.
(Citeste tot…)

Marti, Octombrie 28th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 octombrie 2014

Cel mai iubit cuplu s-a destramat. Motivele te vor lasa fara cuvinte. Astazi, Flavius si Raluca ar fi implinit o luna de relatie. Cum a primit Raluca vestea ca iubitul ei insotit de mama lui vor pleca din competitie si cum a reactionat aceasta? Ce vor avea de spus doamna Gheorghita si Flavius? Aflati astazi incepand cu ora 12-00 si 14-00.
(Citeste tot…)

Luni, Octombrie 27th, 2014