Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 mai 2015

Evenimente incredibile au avut loc aseara! Ce s-a intamplat? De ce este mama Lauricai atat de inversunata impotriva Catalinei si a lui Nicolae? Incearca aceasta sa se razbune pe fostul iubit al fiicei sale? Ce credeti ca s-a intamplat intre Carmen si Danut la cina romantica? Lupta pentru premiu devine crancena! Descoperiti astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00!
(Citeste tot…)

vineri, mai 22nd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 mai 2015

Cel mai sustinut cuplu a trecut prin clipe grele Elly si Cristian, mai reci unul fata de celalalt decat ghetarii din Antartica! Cine a oferit mai mult si a primit prea putin? Ce a avut de spus mama Lauricai la adresa Catalinei? Care au fost sfaturile date fiicei si lui Cristi, dar si ce cuvinte dure i-a adresat iubitei lui Nicolae!
(Citeste tot…)

joi, mai 21st, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 mai 2015

Din culisele finalei trecute. A aparut si primul conflict in cel mai nou cuplu, Catalina si Nicolae, dar si critici dure la adresa concurentei din partea celorlalti competitori. Laurica si Cristi experimenteaza impreuna viata de cuplu. Cei doi au plecat prieteni! Se vor intoarce iubiti? Au fost surprinsi in ipostaze controversate! Cum va reactiona familia ei? Tatal lui Elly ia cuvantul! Descoperiti astazi de la ora 12:00 si 14:00.
(Citeste tot…)

miercuri, mai 20th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 mai 2015

S-au despartit definitiv! De dragul vremurilor bune, fostii iubiti au sfarsit sub patura? Nominalizarile continua! Pe cine nu mai doresc in concurs? Astazi, Ionela si Teodor implinesc opt luni de relatie, dar nu sunt scutiti de probleme! Mai vrea Carmen sa se impace cu Danut? Vesti noi despre Oana, fosta concurenta! Prieteniile se transforma in rivalitati? Aflati de la ora 12:00 si 14:00 cand veti avea parte si de o surpriza!
(Citeste tot…)

marți, mai 19th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 mai 2015

La Finala Saptamanii trecute, Maria a renuntat la jumatate din banii acumulati in concurs pentru a o proteja pe Catalina de la eliminare! Reactiile concurentilor dupa protejarea Catalinei! Cel mai nou cuplu a ajuns pe locul trei. Incepe razboiul! Explozie de bucurie sau ironie dura a concurentilor la aflarea vestii ca publicul a protejat-o pe Catalina? Descoperiti astazi de la ora 12:00 si 14:00!
(Citeste tot…)

luni, mai 18th, 2015