Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2016

Doar cinci concurenti MPFM5 au mai ramas in cursa pentru masina. Unul dintre ei sigur o va castiga, dar pana acolo mai e un pas. In curand vom afla castigatorul masinii! Cine isi va invinge limitele? Cine va pleca din competitie la volanul masinii puse in joc in sezonul 5 MPFM? Cine si-a adjudecat premiul extraordinar pus in joc? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Ce se intampla cand trecutul nu poate fi uitat?
(Citeste tot…)

miercuri, iunie 29th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iunie 2016

Clipe decisive ii asteapta pe concurenti: cine si cum va intra in posesia unui premiu incredibil? 300 de zile au trecut de cand concurentii au inceput batalia pentru marele premiu al sezonului 5 MPFM. La finalul emisiunii de ieri competitorii au avut parte de un anunt surprinzator. Acestia au fost anuntati ca trebuie sa isi faca bagajul si sa vina cu el in casa fetelor. Ce impact a avut anuntul asupra lui Catalin? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00.
(Citeste tot…)

marți, iunie 28th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iunie 2016

Evenimente cutremuratoare au dat competitia peste cap la finalul saptamanii trecute. Ionut a parasit concursul, iar in urma plecarii lui Loredana a sarit gardul! Cum au gasit competitorii de cuviinta sa-si petreaca ziua libera? De ce a decis Loredana sa abandoneze concursul fara sa tina seama de regulament sau de dorinta publicului. Descoperiti astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Asupra cui s-a abatut valul de nominalizari strategice. Ce strategii s-au aratat dupa iuresul nominalizarilor?
(Citeste tot…)

luni, iunie 27th, 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iunie 2016

Pentru prima data dupa mult timp, un concurent care formeaza un cuplu ar putea fi eliminat. Relatia dintre Ionut si Loredana se poate destrama. Dorinta lui Ionut de a castiga masina se poate narui daca el va fi eliminat. Soarta lui se afla in mainile telespectatorilor. Care va fi deznodamantul? Se adeveresc temerile lui Ionut? Descoperiti in gala de astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Cateva frumuseti rapitoare au invadat casa baietilor. Nominalizarile strategice au revenit si nu au iertat pe nimeni. Cine a avut bucuria de a-i revedea pe cei dragi?
(Citeste tot…)

sâmbătă, iunie 25th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iunie 2016

Liliana se transforma! Ieri a fost o zi speciala pentru indragostiti, dar nefasta pentru cuplul Loredana si Ionut MPFM5. Concurentul a fost pedepsit si nevoit sa mearga in casa baietilor. Ce declaratii de dragoste se mai fac auzite? Ce daruri si epistole incarcate cu sfaturi au mai primit concurentii? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00. De ce nu pot cuplurile sa manance impreuna la aceeasi masa? Ce s-a intamplat in noaptea de Sanziene? Stim ce isi doresc fetele sa viseze, dar totusi ce au visat?
(Citeste tot…)

vineri, iunie 24th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iunie 2016

Cuplurile sunt cu gandul la casatorie. Cati dintre indragostiti sunt pregatiti pentru pasul cel mare? Opiniile celor de afara lovesc fara mila in cei care sunt in casa. Care sunt temerile lui Nicolae? Noua luni au trecut de cand Eduard si Lavinia s-au gasit unul pe altul, iar dragostea lor creste cu fiecare zi care trece. Cum au aniversat cei doi implinirea celor noua luni de iubire? Lupta pentru supravietuire sau lacomie? Aflati astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00.
(Citeste tot…)

joi, iunie 23rd, 2016