Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 februarie 2016

De cum a trecut pragul casei, trei nominalizari l-au lovit din plin pe Florin! Cel mai controversat concurent se afla in pericol de eliminare! Va reusi sa scape? Urmeaza dezvaluiri incendiare: un secret cumplit iese la lumina! Ce taine ascunde trecutul unui concurent? A facut Florin MPFM 5 videochat sau nu? Descoperiti astazi, la Finala Saptamanala incepand cu ora 12:00 si 14:00! Cum a fost primita Adriana de familia lui Valentin? Cine a fost atins de sageata lui cupidon? Cine a fost dezamagit?
(Citeste tot…)

sâmbătă, februarie 13th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 februarie 2016

Tensiuni extreme si cuvinte de dragoste au marcat a 160-a zi a sezonului 5 MPFM. De ziua lui, Nicolae a primit din partea iubitei sale un cadou ce semnifica puterea iubirii lor. Aproape de ora cinci, un alt cadou era pregatit cu atentie. Peripetiile lui Marius pe taramuri muzica i-au adus pe ceilalti in pragul disperarii! Showul a continuat, dar in ciuda schimbarii repertoriului disputele nu au disparut. La ceas de seara, doi amorezi isi serbau povestea de iubire. Secrete dureroase au iesit la lumina! Aflati mai multe in emisiunea video de azi, de la ora 11:15 si 14:00! Ce a patit bunica Ioana?
(Citeste tot…)

vineri, februarie 12th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 februarie 2016

Aventurile noilor concurenti MPFM5 pe calea dragostei au continuat in a 159-a zi de concurs, dar ce sfaturi isi ofereau veteranii imediat dupa ora 16:00? Cuprins de dor, Nicolae ii transmitea mesaje Emiliei prin intermediul camerelor video si i-a fredonat cateva versuri. In jurul orei 17:00, Florin descoperea culisele showului matrimonial! Seria dezvaluirilor continua cu dezvaluiri pretioase! Descoperiti mai multe in emisiunea de azi, de la ora 11:15 si 14:00! Cat de mult se aseamana sezonul actual cu cele precedente? Secrete nebanuite din trecutul amoros al lui Valentin ies la lumina!
(Citeste tot…)

joi, februarie 11th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 februarie 2016

A 158-a zi de concurs a fost scena unor confruntari dure intre veterani si noii veniti. Insa, pe la 5:30 secretele crosetatului erau transmise repede intre generatii. Cum a incercat Florin sa afle secretele competitiei? Cand drumul dragostei se impotmoleste, experienta isi spune cuvantul! Pe cine au pus ochii baietii cei noi? Descoperiti mai multe in emisiunea de azi, de la ora 11:15 si 14:00. Oare ce sperante ii anima pe cei care pana acum nu si-au gasit sufletul pereche?
(Citeste tot…)

miercuri, februarie 10th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 februarie 2016

In a 157-a zi de competitie, concurenti vechi si noi s-au masurat pentru prima data in direct, insa ce urme a lasat acest eveniment? Putin dupa ora cinci, parcursul cuplurilor in concurs a fost intens dezbatut. Oare ce actiuni secrete prevede Luiza? Cum s-au mobilizat baietii pentru anumite actiuni culinare? Alexandru a primit ocazia sa-si etaleze harnicia. Care este cea mai buna metoda pentru a-ti creste copilul? Aflati mai multe in emisiunea de azi, de la ora 11:15 si 14:00.
(Citeste tot…)

marți, februarie 9th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 februarie 2016

A 155-a zi de competitie a adus cu sine o serie de schimbari majore in desfasurarea showului matrimonial. Pana acum, siguri pe pozitia lor, vechii concurenti s-au confruntat cu eveniment important. Primele tensiuni dintre nou veniti si veterani au aparut imediat. Fetele au luat o decizie de maxima importanta. Florin MPFM5 a strans cele mai multe nominalizari. Care a fost prima impresie a fetelor despre baietii cei noi? Cum s-au acomodat cei sase baieti cu rigorile casei? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00.
(Citeste tot…)

luni, februarie 8th, 2016