Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 aprilie 2015

Descoperiti cele mai noi evenimente din competitie! A ajuns povestea de dragoste dintre Roxana si Andrei MPFM 4 la final? Unii asteapta sosirea sufletului pereche, dar pentru altii iubirea inseamna doar lacrimi si suferinta. Se anunta inimi frante si sentimente sfaramate? Insa nici conflictele nu le dau pace concurentilor, iar neintelegerile se tin lant. Cine este Anna fosta iubita a lui Cristian? Urmeaza dezvaluiri incendiare, declaratii controversate si marturisiri naucitoare, astazi, de la ora 12:00!
(Citeste tot…)

Vineri, Aprilie 24th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2015

Catalina nu rateaza nicio sansa de a-l cuceri pe Petru. Chiar daca el i-a spulberat toate sperantele, ea nu se da batuta si nu renunt ala gandul de a-l cuceri! Doriti ca admiratoarea lui Petru, Catalina, sa devina concurenta cu drepturi depline? Cum recurge relatia dintre cei doi? O femeie importanta din viata lui Cristian si-a facut aparitia! Cristi s-a indragostit! Cine este fata si ce se vorbeste afara despre ea? Aflati astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00!
(Citeste tot…)

Joi, Aprilie 23rd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2015

Cine a dus scaunele la machiaj si nu le-a adus inapoi? Elly taie si spanzura. Care fete au dus scaunele din bucatarie la machiaj, dar nu au recunoscut asta? Reprosuri dure ale lui Elly la adresa celorlalte concurente. Cine domneste la scaunul ei? Te asteapta dezvaluiri picante. Trecutul amoros al Andradei iese la iveala! Descoperiti mai multe astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00!
(Citeste tot…)

Miercuri, Aprilie 22nd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 aprilie 2015

Urmeaza dezvaluiri incendiare de la Hanul Drumetului, clubul unde s-au distrat in weekend concurentii MPFM 4! Au fost saruturi fierbinti intre un concurent actual si o fosta concurenta, imbratisari surprinzatoare, dar si multe alte gesturi surprinzatoare! Descoperiti mai multe astazi, de la ora 12:00 si 14:00!
(Citeste tot…)

Marti, Aprilie 21st, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 aprilie 2015

Astazi, de la ora 12:00 si 14:00 noi subiecte incendiare, afirmatii controversate si dezvaluiri incredibile! Prietenii destramate, dispute intre indragostiti si gesturi ce va vor pune pe jar! Dar nu uitati, Lavinia si Nicolae impreuna cu mama lui se afla in cursa de eliminare si va trebui sa deciti daca sa plece sau sa ramana in concurs. De asemenea, admiratoarea lui Petru, Catalina, a intrat in casa decisa sa il cunoasca mai bine pe concurent. Ce discutii a purtat aceasta cu el vom descoperi in emisiunea de astazi.
(Citeste tot…)

Luni, Aprilie 20th, 2015