Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 octombrie 2016

Evenimentele de la Finala Saptamanii trecute au schimbat fata comeptitiei, iar afirmatii facute in direct au schimbat multe decizii. Cei doi concurenti MPFM6, Ileana si Aurelian, care pe parcursul saptamanii trecute s-au aflat in cursa spre eliminare, au parasit competitia! Un cuplu si-a celebrat aniversarea devansata cum au stiut mai bine! Ce mesaje au sosit in sambata eliminarilor? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Manevre amoroase pe campul de bataie al iubirii?
(Citeste tot…)

luni, octombrie 24th, 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 octombrie 2016

Confruntarile i-au divizat pe concurentii sezonului 6 MPFM! Cel mai aprig scandal al acestui sezon a fost analizat la sange! Nimeni nu s-a asteptat la confruntarea ce probabil va schimba fata competitiei! Nimic nu a ramas nedeslusit! Dragostea si ura merg umar la umar! Ce reprosuri si-au adus fostii iubiti? Ce a avut de spus mama lui Edith? Dar a lui Ali? Rezultatul luptelor dintre rivali se afla in balanta! Ce au decis telespectatorii in privinta lui Aurelian, respectiv a Ilenei? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00!
(Citeste tot…)

sâmbătă, octombrie 22nd, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 octombrie 2016

In a 48-a zi a sezonului 6 MPFM consecintele confruntarilor competitionale au fost din plin resimtite de cei implicati! Un cuplu si-a anuntat despartirea, dar care este adevarata cauza pentru care au pus punct relatiei? Care este adevarul despre relatia dintre Ali si Edith? In ce situatie competitionala se afla Carmen? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00!
(Citeste tot…)

vineri, octombrie 21st, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 octombrie 2016

Cuvinte greu de acceptat au iesit la lumina in a 47-a zi a sezonului cu numarul 6. Conflictul a atins cote maxime! Dupa ce Radu, Petru si Ali au vorbit fara perdea despre cateva dintre fete, disputele au atins cote alarmante! Prin intermediul telefonului, prietena lui Edith l-a criticat dur pe Ali! Cine pe cine a inselat? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00!
(Citeste tot…)

joi, octombrie 20th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 octombrie 2016

A 46-a zi a sezonului 6 MPFM a adus cu sine confruntari care mai de care mai dure. Dragostea a intrat in colimator, iar prieteniile au fost intens testate! Distractie si voie buna la petrecerea de ziua lui Bebe! Cum s-au distrat competitorii si ce evenimente incredibile au avut loc? Se pun la cale strategii secrete?! Despre ce este vorba? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Ce iubiri secrete sunt traite intens in casa? Ce discutii secrete au iesit la lumina? Ce s-a intamplat cu adevarat la petrecerea lui Bebe?
(Citeste tot…)

miercuri, octombrie 19th, 2016

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 octombrie 2016

Consecintele nominalizarilor de la finala saptamanii trecute au fost din plin resimtite. Clipe sfasietoare au iesit la lumina. Andrei a dat detalii baietilor despre tatal lui! Baietii au primit pedeapsa pentru faptele savarsite in urma unui joc. Dupa o saptamana de interdictie, cadourile s-au intors. Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Cum este Ana-Maria perceputa in urma furorilor facute in concurs? S-au transformat juramintele de prietenie in strigate de apriga dusmanie?
(Citeste tot…)

marți, octombrie 18th, 2016