Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2014

Descoperiti concluziile disputelor ce au tulburat linistea casei. Dar nu numai atat, pentru ca decizii grele ii asteapta pe concurenti. Se vor impaca sau vor deveni rivali. Vor rezista cuplurile in fata incercarilor sau povestile lor de iubire se vor incheia? Aflati astazi, sambata 22 noiembrie in finala de la ora 14:00 si 17:00! Ce au declarat parintii Madalinei despre controversele in care fiica lor este implicata?
(Citeste tot…)

Sambata, Noiembrie 22nd, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 noiembrie 2014

Descoperiti dedesubturile unei prietenii ce parea indestructibila, dar si concluziile unei povesti de iubire ce v-a tinut pe jar pana acum, astazi, de la ora 12:00 si 14:00. S-a destramat “gasca vesela”? Jocuri nevinovate sau ofense ascunse in spatele unor glume? Se pun fetele in calea relatiei dintre Danut si Carmen sau sunt acuzate pe nedrept? Care sunt dedesubturile conflictului ce a destramat grupul celor fara cuplu?
(Citeste tot…)

Vineri, Noiembrie 21st, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 noiembrie 2014

Doar mamele si baietii se afla pe canapele. Ce s-a intamplat cu fetele? Concurentii se pregatesc de nunta. Fetele defileaza in rochii de mireasa. Targul de nunti “Mariage Fest” va avea loc la Palatul Parlamentului in perioada 21-23 noiembrie! Aflati mai multe incepand cu ora 12-00 si 14:00. Maria, bunica lui Laurentiu din sezonul trecut a intervenit prin telefon. Ce a avut de spus fosta concurenta? Ce va decide Ionela? Va urma sfatul familiei sau va ramane alaturi de partenerul ei?
(Citeste tot…)

Joi, Noiembrie 20th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 noiembrie 2014

Sfaturile celor dragi pot fi un suport pretios pentru concurenti, dar cum fac fata acestia rigorilor competitiei fara suportul familiei? Aflati astazi, de la ora 12:00. Revedere emotionanta intre Elena si mama ei sambata trecuta. In cea de a doua parte vom afla cu ce vesti mai vin sustinatori, dar si ce sfaturi au acestia pentru cei din casa. Ce farse si-au mai facut baietii si fetele?
(Citeste tot…)

Miercuri, Noiembrie 19th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 noiembrie 2014

Marian este singurul baiat care nu a fost chemat in casa fetelor, la prima emisiune. Pe 29 noiembrie, Antena 1 implineste 21 de ani. Cine cu cine se potriveste? Ce presupuneri au facut Danut si Catalin despre eventuale cupluri care s-ar forma? Aflati astazi incepand cu ora 12:00. Pentru a doua zi consecutiv, concurentii se confrunta cu sustinatorii ! Care va fi deznodamantul acestei intrevederi, la ce concluzii vor ajunge? Descoperiti astazi, de la ora 14:00.
(Citeste tot…)

Marti, Noiembrie 18th, 2014