Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2014

Urmariti emisiunea de azi, marti 29 iulie 2014, de la 11:10 si 14:00 pentru a afla ce discutii au mai aparut in cupluri, ce neintelegeri au aparut intre acestea? Ce discutii au purtat Oana si Laur la ora de Dj de duminica? Ce vor spune telespectatorii care vor intra in direct astazi? Ce se mai intampla intre iubiti? Cum isi arata partenerii de cuplu sentimentele pe care le simt unul fata de celalalt? Descoperiti metodele perfecte de exprimat iubirea. Reactiile concurentilor, dupa ce au aflat ce a hotarat Comisia de Decizie in privinta Oanei si a lui Laur. Cine poarta discutii cu lavaliera inchisa?
(Citeste tot…)

Marti, Iulie 29th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2014

A mai plecat un concurent, dar concursul MPFM continua. Aflati, de la ora 11:10, prin ce drame si momente fericite au mai trecut concurentii. Ce surpriza i-a pregatit Grigore iubitei lui cu ocazia implinirii a zece luni de relatie? Ce asteptari are Cristina de la iubitul ei? Este relatia dintre Andrei si iubita lui afectata de criticile si dezaprobarile primite din afara competitie? De la ora 14:00 vom afla cu ce ganduri a venit Laura? Ce sfaturi are ea pentru cei ramasii in concurs?
(Citeste tot…)

Luni, Iulie 28th, 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 iulie 2014

Astazi, de la ora 14:00 si 17:00, urmeaza o Gala Saptamanala incitanta, cu subiecte incendiare si dezvaluiri fara precedent! Descoperiti in ce cupluri iubirea a facut loc discordiei, acum, in apropiera Marii Finale! Ce schimbari de regulament vor avea loc pentru prima data in istoria acestui show matrimonial? Ce vor alege telespectatoprii in ceea ce o priveste pe Laura? Sa ramana sau sa plece? Cu ce dezvaluiri va veni doamna Iuliana?
(Citeste tot…)

Sambata, Iulie 26th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2014

Aflati, de la ora 11:10, ce divergente au mai aparut intre concurenti dar si ce efecte au avut acestea asupra cuplurilor din competitie. Ce s-a intamplat intre Oana si Laur? De ce nu se mai tin de mana? Se vor mai impaca cei doi? Ce discutii au mai fost in cuplul Andrei – Cristina? Incepand cu ora 14:00 vom afla care este cea mai mare temere a Ginei?
(Citeste tot…)

Vineri, Iulie 25th, 2014