Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 iulie 2014

Aflati, de la ora 11:10, ce divergente au mai aparut intre concurenti dar si ce efecte au avut acestea asupra cuplurilor din competitie. Ce s-a intamplat intre Oana si Laur? De ce nu se mai tin de mana? Se vor mai impaca cei doi? Ce discutii au mai fost in cuplul Andrei – Cristina? Incepand cu ora 14:00 vom afla care este cea mai mare temere a Ginei?
(Citeste tot…)

Vineri, Iulie 25th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 iulie 2014

Incepand cu ora 11:10 vom afla ce neintelegeri au aparut la calcularea contributiilor concurentilor pentru bugetul de cumparaturi? Ce probleme au aparut la impartirea cumparaturilor? Cine a tulburat armonia in cuplul Andrei – Cristina? Ce incurcaturi s-au mai produs la cumparaturi? De la ora 14:00 aflam cum vad Laura si Gina partenerul perfect? Care sunt parerile unor telepsectatori legate de cluplurile din casa?
(Citeste tot…)

Joi, Iulie 24th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 iulie 2014

Incepand cu ora 11:10 vom afla ce reprosuri si-au facut Andrei si partenera lui, dupa ce in prealabil cei doi indragostiti s-au batut pe viata si pe moarte pe pixuri, cand au trebuit sa intocmeasca lista de cumparaturi, ce a avut de spus Gina despre admiratorul ei Roger care a venit ieri si i-a adus in dar un iepuras? Sunt opiniile sustinatorilor importante pentru bunul mers al relatiei dintre Oana si Laur?
(Citeste tot…)

Miercuri, Iulie 23rd, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 iulie 2014

Aflati astazi, de la ora 11:10, cum s-au pregatit concurentii pentru nominalizari, dar si ce reactii au provocat optiunile acestora. Laur vesel, Oana trista: ce s-a intamplat intre cei doi indragostiti? Care este obiectivul lui Alin in competitie? Isi doreste el sa formeze un cuplu cu Gina? Ce informatii detine Laur care ar putea fi daunatoare pentru imaginea iubitei lui? De la 14:00 vom afla cum au comentat Oana si iubitul ei dezvaluirea activitatilor intreprinse in hamac?
(Citeste tot…)

Marti, Iulie 22nd, 2014