Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 martie 2015

Confruntarile iubirii continua, iar acuzatiile devin din ce in ce mai taioase! Bianca si Petru refuza sa accepte o posibila relatie intre Ana si Gabi, dar cum se vor desfasura evenimentele? Vom asista la inabusirea in fasa a unei povesti de dragoste sau glasul iubirii dintre Ana si Gabi se va face auzit? Dar nu ne oprim aici, pentru ca vartejul disputelor i-a atras si pe ceilalti concurenti, iar reactiile si controversele nu au intarziat sa apara! Descoperiti cum au fost primite cele doua noi concurente, Oita si Fluturas, in Casa, dar si ce impresie au provocat baietii noi in randul celor vechi. Dar nu ne oprim aici, pentru ca urmeaza, declaratii inedite de dragoste, confruntari intre prieteni si dorinte ce vor depasi orice obstacole! Fiti martorii acestor evenimente uimitoare astazi, de la ora 12:00 si 14:00!
(Citeste tot…)

Marti, Martie 3rd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 martie 2015

Primele zile ale primaverii vin cu subiecte incendiare! La Finala Saptamanii trecute, Ana, Petru si Gabi s-au confruntat in direct, iar intensitatea disputelor i-a afectat pe toti cei implicati! Ce au avut sa-si spuna cei implicati? Ce acuzatii s-au adus? Descoperiti astazi, de la ora 12:00 si 14:00, tot ce nu ati putut afla la Finala Saptamanii trecute!
(Citeste tot…)

Luni, Martie 2nd, 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 februarie 2015

Urmariti o Gala Saptamanala cum nu ati mai vazut! Vom avea parte de confruntari intre cupluri, iar numarul concurentilor sporeste! Iar Adriana si Andrei asteapta cu sufletul la gura rezultatul voturilor telespectatorilor, deoarece se afla in cursa de eliminare si pot parasi competitia fara a-i intalni pe noii veniti! Care va fi deznodamantul acestor evenimente? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, alaturi de Andreea Mantea!
(Citeste tot…)

Sambata, Februarie 28th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 februarie 2015

Abia a trecut Dragobetele, dar dragostea incepe sa fie inlocuita de dojane si gelozii! Ce se intampla intre indragostiti? Sunt neintelegeri de moment, despartiri temporare sau rupturi definitive? Vor invinge sentimentele sau reprosurile pe care partenerii si le-au adus au fost prea dure? Aflati mai multe, astazi, de la ora 12:00 si 14:00!
(Citeste tot…)

Vineri, Februarie 27th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 februarie 2015

Daca dragostea pluteste in aer, gelozia face ravagii printre cuplurile din casa MPFM 4! Cum vor reusi cei indragostiti sa depaseasca acest obstacol? Vor curge lacrimi deznadajduite sau fericirea va inflori pe chipurile lor? Vom asista la despartiri cu scantei? Aflati astazi, de la ora 12:00 si 14:00.
(Citeste tot…)

Joi, Februarie 26th, 2015