Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 aprilie 2015

Astazi, miercuri, de 1 aprilie, mastile concurentilor MPFM 4 vor cadea! Veti asista la dezvaluiri uimitoare, conflicte de proportii nebanuite si reprosuri usturatoare! Reprosurile impotriva Mariei continua! Care este adevaratul motiv pentru care Andrei doreste sa plece acasa si ce motive de suparare are iubita sa Roxana. Astazi, de la ora 12:00 si 14:00, si aflati secrete ce va vor pune pe jar!
(Citeste tot…)

Miercuri, Aprilie 1st, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 martie 2015

Cristian si Radu au revenit in Casa, dar de dumneavoastra depinde daca vor ramane! Pana vom afla ce se va intampla cu cei doi, avem dispute incendiare de rezolvat! Criticile se tin lant, acuzatiile curg pe banda rulanta iar afirmatiile controversate vin una dupa alta! Ce se poate intampla cand fiul se ridica impotriva mamei? Valuri de proteste impotriva Mariei! Pe cine au pus cumnatele la zid? Astazi, de la ora 12:00 si 14:00 descoperiti cauzele evenimentelor ce au inflamat relatiile dintre concurentii MPFM 4!
(Citeste tot…)

Marti, Martie 31st, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 martie 2015

Momente de maxima incordare: fostii iubiti se confrunta! Si-au simtit lipsa mai mult decat oricand. Au renuntat la bani pentru a fi impreuna? Inseamna ca asta e ziua marii revederi. Nimic nu va mai sta intre ei. Astazi de la ora 12:00 si 14:00 veti descoperi ce se va intampla cu Radu si cu Cristian! Dar pana atunci urmeaza dezvaluiri incredibile! Se naste o noua idila sau totul a fost un simplu foc de paie? Ce este in sufletul lui Nicolae dupa evenimentele de la Gala Saptamanii trecute?
(Citeste tot…)

Luni, Martie 30th, 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2015

Descoperi deznodamantul evenimentelor incredibile petrecute in aceasta saptamana! Separati de zile intregi, asteptare, suferinta, disperare. Fiti martorii mult asteptatelor intalniri. Ce decizie a fost luata in privinta lui Cristian si a lui Radu? Vor reintra cei doi baieti care au sarit gardul in casa sau au fost descalificati? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, la o Gala saptamanala senzationala!
(Citeste tot…)

Sambata, Martie 28th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 martie 2015

Mama lui Elly va sta fata in fata cu Cristian pentru prima data de cand concurentul a sarit gardul. Ce va avea de spus aceasta despre relatia fiice sale cu cel mai votat dintre baieti? Ce se va intampla cu Radu si Cristian vom afla in curand! Decizia in privinta celor doi concurenti care au sarit gardul a fost luata deja. Nimic nu se mai poate schimba! Tot astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00 vom descoperi daca cei doi concurenti aflati in cursa de eliminare si-au schimbat dorinta de a nu mai pleca. Laurica si Petru un nou cuplu in casa MPFM 4?
(Citeste tot…)

Vineri, Martie 27th, 2015