Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 septembrie 2014

Unele fete s-au hotarat, dar altele vor sa mai astepte inainte de a alege baiatul potrivit. Care sunt nemultumirile fetelor la adresa Andreei? Descoperiti astazi, de la 11:45, cauzele indeciziei fetelor, dar si prin problemele cu care se confrunta baietii in alegerea celor pe care vor sa le cunoasca mai bine.
(Citeste tot…)

Luni, Septembrie 22nd, 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 septembrie 2014

Astazi incepand cu ora 14:00 si 17:00, vom vedea pe cine au ales baietii din alte patru fete pe care mamele le-au trimis la intalnire in Casa Baietilor, dar si cu cine au ales doua dintre ele sa iasa la intalnire, dupa ce au vazut toti baietii. Care sunt primele povesti de iubire ce incep sa se infiripe?
(Citeste tot…)

Sambata, Septembrie 20th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2014

Astazi emisiunea a inceput cu 15 minute mai devreme, de la 11:45, cu noi subiecte si dezvaluiri incitante din culisele Casei. Povesti de viata cu Marian si Teodor. Cei doi baieti si-au impartasit unul altuia povestile de viata si ceea ce doresc ei de la acest reallity-show. Nostalgia fostelor iubiri ii framanta pe anumiti baieti. Cine face si cine nu face curatenie? Se anunta primele cupluri, dar deja au aparut primii nori de furtuna, iar gelozia si invidia fac victime. Descoperiti cine pe cine trebuia sa aleaga, cine se simte dat la o parte si multe alte subiecte incitante, astazi, de la ora 14:00.
(Citeste tot…)

Vineri, Septembrie 19th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 septembrie 2014

Care au fost reactiile dupa dezvaluirile Elenei la adresa Somonei? De ce nu a dezvaluit Elena numele fetei ce ii era antipatica? A spus ca Simona ii este antipatica, apoi si-a retractat afirmatia! Cand a spus ea adevarul? Primele rivalitati ies la iveala. Cine pe cine nu suporta, cine cu cine se “inteapa”? Aflati astazi, de la ora 12:00. Au aparut primele idile in Casa MPFM? Descoperiti raspunsul la aceasta intrebare, dar si alte subiecte incitante astazi, de la ora 14:00.
(Citeste tot…)

Joi, Septembrie 18th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2014

Descoperiti cum a decurs vizita Ralucai in Casa Baietilor. Ce baieti au simtit fiori la venirea ei in Casa lor? Pe cine a pus Raluca ochii? Aflati raspunsurile, dar si multe alte dezvaluiri incitante astazi, de la ora 12:00. Dimineata am descoperit pe cine a pus ochii Raluca, dar acum mergem in Casa Fetelor. Pe cine a cucerit Lucian, ce fata i-a atras privirile? Aflati astazi, de la ora 14:00.
(Citeste tot…)

Miercuri, Septembrie 17th, 2014