Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 aprilie 2014

Cumparaturi cu scandal pentru unii dintre concurenti! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Raymond si Constantina si care a fost motivul conflictului dintre cei doi, dar si ce reprosuri au avut sa isi faca Andrei si Cristina, astazi, de la ora 12:00!
(Citeste tot…)

Joi, Aprilie 17th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 aprilie 2014

Conflictele se tin lant in Casa MPFM! Ce discutii au mai avut Oana si Viorel si care mai este relatia dintre cei doi? Descoperiti motivele divergentelor dintre doi concurenti, dar si ce reactii au avut concurentii in urma declaratiilor facute de Laur, astazi, de la ora 12:00! Conflictele continua in casa! Descoperiti ce au avut sa isi reproseze Andrei si Traian si din ce motive, dar si care a fost sursa ultimului conflict dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 14:00!
(Citeste tot…)

Miercuri, Aprilie 16th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 aprilie 2014

Aniversare cu suparare pentru doi dintre concurenti! Dragoste cu nabadai intre Andrei si Cristina! Disputele dintre ei au continuat si in timpul aniversarii cuplului! Descoperiti cine sunt protagonistii si ce au avut acestia sa isi reproseze, dar si care a fost motivul ultimului conflict dintre Oana si Viorel, astazi, de la ora 12:00! Unul dintre fostii concurenti face dezvaluiri de senzatie! Descoperiti ce are acesta de spus si despre cine, dar si ce noi conflicte au izbucnit intre Oana si Viorel si din ce motive, astazi, de la ora 14:00!
(Citeste tot…)

Marti, Aprilie 15th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 aprilie 2014

Conflicte de proportii intre concurenti! Din ce motive Traian si Corina nu au mai dorit sa participe la una din probele pentru castigarea masinii? Descoperiti care a fost sursa ultimului scandal produs intre unii dintre concurenti, dar si ce reprosuri si-au facut Oana si Viorel si din ce motive, astazi, de la ora 12:00! Unul dintre fostii concurentii care au parasit competitia la Finala Saptamanala ,face declaratii incendiare! Descoperiti ce are acesta de spus si despre cine, dar si ce discutii aprinse au avut loc intre Andrei si Cristina si din ce motiv, astazi, de la ora 14:00!
(Citeste tot…)

Luni, Aprilie 14th, 2014