Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 25 noiembrie 2015

Astazi se implinesc 82 de zile de la primii pasi ai concurentilor pe drumul iubirii, iar viitorul este mai incetosat ca niciodata! Framantari cumplite ameninta mugurii dragostei, iar confruntari aprinse anunta un cutremur de proportii! Pana unde se va ajunge? Incotro se indreapta relatia dintre Stefan si Ana-Maria? Duelul tacamurilor a cutremurat casa fetelor! Aflati astari, de la 11:15 si 14:00! Mesaje ascunse au iesit la iveala. Cine a fost vizat? Dezvaluiri soptite au divulgat gesturi controversate!
(Citeste tot…)

miercuri, noiembrie 25th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 24 noiembrie 2015

Ziua cu numarul 81 din concurs soseste cu subiecte noi, incendiare! Rivalitatile dintre concurente ameninta sa arunce casa in aer, iar sperantele unui indragostit sporesc pe zi ce trece! In aceasta dimineata un conflict aprig a izbucnit intre Mioara si Luiza. Cele doua mame si-au aruncat cuvinte grele. Scrisoarea misterioasei Lara i-a pus pe baieti pe jar. Impartirea cumparaturilor le-a invrajbit pe fete! Cine va avea castig de cauza? Descoperi mai multe urmarind emisiunea de azi, ora 11:15 si 14:00. Dezvaluiri uluitoare si dispute aprige i-au pus pe jar pe competitori in a 80-a zi de concurs. Putin dupa ora patru, misterioasa Lara facea valva. Teorii suspecte ieseau la iveala.
(Citeste tot…)

marți, noiembrie 24th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 noiembrie 2015

Dupa un week-end furtunos, o noua saptamana a competitiei este pe cale sa inceapa. Aflati ce razboaie mocnesc in casa baietilor, dar si ce intorsaturi au luat povestile de iubire, astazi, de la 11:15 si 14:00! Constatin si Mihaela MPFM5 formeaza un cuplu? Recent cei doi au fost surprinsi la make-up in postaze tandre. Ce s-a intamplat? O finala saptamanala cum rar s-a mai vazut a adus cu sine momente euforice. Doi indragostiti si-au anuntat logodna. Tulbarata de clipele intense, Ana-Maria s-a prabusit sub povara emotiilor. Alarmata, s-a lasat pe mainile pricepute ale paramedicilor. In jur de 19:30 un umeras disparut aprindea flacara discortiei. Aproape de miezul noptii Aurel primea felicitari pentru curajul lui. Care este identiatea misterioasei expeditoare a scrisorii buclucase?
(Citeste tot…)

luni, noiembrie 23rd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 noiembrie 2015

O nouă „Duminica Magnifica” va asteapta, cu provocari care mai de care mai amuzante si un premiu extrem de tentant, alaturi de Amna si Andrei Stefanescu de la „Alb Negru”! Pe cine vor alege cei doi sa participe in echipa cu ei si cine va castiga? Clipe extraordinare alaturi de invitati speciali. Aflati astazi, de la ora 17:30! Mirii Saptamanii fac nominalizari! Pe cine vor trimite in cursa spre eliminare? Ce premii au castigat cei patru care au participat la concurs?
(Citeste tot…)

duminică, noiembrie 22nd, 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 noiembrie 2015

O saptamana incarcata de tensiuni anunta o Finala Saptamanala exploziva! Disputele ce au alungat ultima farama de liniste continua: se vor trage concluzii cutremuratoare! Cursa spre Dubai continua, iar rivaliatile dintre cele două echipe sunt mai aprige ca niciodata! O intrebare staruie pe buzele tuturor: care va fi soarta Cristinei? Va pleca sau va continua competitia? Nu uitati sa votati nici favoritii! Asadar urmariti gala saptamanala de de azi, prima parte de la ora 14:00 si cea de-a doua parte incepand cu ora 17:00!
(Citeste tot…)

sâmbătă, noiembrie 21st, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 noiembrie 2015

Crize de furie in toiul noptii. Cine a dezamagit-o pe Crina? A ramas singura impotriva tuturor? Furia mamelor se dezlantuie. Incearca fetele prinse in fapt sa arunce vina asupra celorlalte concurente? Vechi prietenii au fost date uitarii: valvataia rivalitatii mistuie totul! Vase nespalate provoaca aprige confruntari. De la soapte de iubire la inimi sfasiate! S-au creat sfere de influenta in batalia nominalizarilor? Cine pe cine manipuleaza pentru a-si atinge obiectivele? Descoperiti cele mai noi planuri, strategii si polite ce trebuie platite azi, de la ora 11:15 si 14:00.
(Citeste tot…)

vineri, noiembrie 20th, 2015