Acasa | Emisiuni Mireasa pentru fiul meu | Noutati MPFM | Concurenti | Despre blog
topdown

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 aprilie 2014

In timp ce unii sunt orbiti de iubire, altii sunt orbiti de furie! Ce discutii au mai aparut intre Traian si Andrei? Descoperiti ce au avut de spus familiile lui Traian si Andrei despre conflictul dintre acestia, dar si ce secrete pazesc strasnic unii dintre concurenti, astazi, de la ora 12:00! In timp ce unii petrec, altii intra in conflicte! Descoperiti cum s-au distrat concurentii la petrecerea de Inviere, dar si ce sfaturi a primit Oana din partea familiei legate de relatia dintre ea si Viorel, astazi, de la ora 14:00!
(Citeste tot…)

Miercuri, Aprilie 23rd, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 22 aprilie 2014

In timp ce unii isi aniverseaza iubirea, altii intra in conflicte de proportii! Ce au avut de spus parintii Oanei despre atitudinea lui Viorel fata de fiica lor? Descoperiti care a fost sursa celui mai recent scandal dintre Oana si Viorel, dar si ce reprosuri si-au facut Traian si Corina si din ce motive, astazi, de la ora 12:00! De curand, familiile concurentilor au pasit pragul casei! Cu ce ganduri au venit cei dragi, ce sfaturi au oferit acestia, dar si si cum au primit concurentii Lumina Sfanta a Invierii, astazi, de la ora 14:00!
(Citeste tot…)

Marti, Aprilie 22nd, 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 aprilie 2014

Urmeaza o Gala Saptamanala absolut ravasitoare, in pragul sarbatorilor pascale! Cum s-au pregatit cei din casa pentru Pasti? Emotii coplesitoare, trairi intense si momente incarcate de bucurie vor face parte din tabloul revederii celor dragi concurentilor, intr-o Gala Saptamanala de neuitat, astazi, de la ora 14:00!
(Citeste tot…)

Sambata, Aprilie 19th, 2014

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2014

Ori la bal, ori la … scandal! Ce discutii au mai avut Cristina si Iuliana dar si ce conditii a pus aceasta referitor la masina care este pusa in joc? Descoperiti ce animozitati s-au iscat intre Traian si Andrei si din ce motive, dar si ce reprosuri si-au facut Oana si Viorel si care a fost sursa neintelegerilor dintre acestia, astazi, de la ora 12:00! Conflictele ating cote maxime in Casa MPFM! Descoperiti motivele ultimului scandal iscat intre Oana si Viorel, dar si ce surpriza i-a pregatit Raymond Constantinei si ce reactie a avut aceasta, astazi, de la ora 14:00!
(Citeste tot…)

Vineri, Aprilie 18th, 2014