Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 octombrie 2015

Intortochiate-s caile iubirii! Sentimente adanci sunt spulberate de actiuni controversate, iar tradari sunt suspectate la tot pasul! Critici dure ies la lumina, iar acuzatiile se tin lant! Ce au decis Cosmin si Cassandra? Vor forma sau nu un cuplu? Tradari si razbunari! Priviri suspecte provoaca dezbateri aprinse! Spinii geloziei otravesc inimi cuprinse de iubire! Ce a spus tatal lui Cosmin? Flirturi, lacrimi si inimi frante! Competitia s-a transformat intr-un camp de lupta, iar razboiul se anunta necrutator, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!
(Citeste tot…)

marți, octombrie 6th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 octombrie 2015

Evenimente incredibile si-au pus amprenta asupra concurentilor in a 29-a zi de competitie. Decizii extreme au produs socuri greu de suportat. Weekend-ul a trecut, o noua saptamana a inceput! Se poarta discutii cu iz de strategie, nemultumiri bine ascunse ies la iveala, iar fiorii iubirii sunt inlocuiti de cuvinte grele! Ce se petrece in sufletele concurentilor? Ce are de gand sa faca Mihai dupa ce a fost refuzat de Loredana? Cum a incercat Emanuel sa o cucereasca pe Emilia? Dragostea s-a preschimbat in ura! Adevarul despre Cassandra! Discutii secrete si avertismente strategice! Imagini socante si afirmatii terifiante! Discutii suspecte destrama cupluri! Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!
(Citeste tot…)

luni, octombrie 5th, 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 octombrie 2015

Cursa spre taramuri insorite a fost umbrita de o drama cumplita! Ce a patit Emanuel in timpul probelor pentru vacanta din Dubai? O zi fericita s-a transformat intr-o aniversare de cosmar! Momente demne de filme horror au fost traite de concurenti! Veti urmari secvente greu de imaginat! Dar nu uitaţi: concurentii MPFM5 au nevoie voturile voastre! Votati-va favoritii! Cuvinte spuse cu zambetul pe buze au provocat rani cumplite! Descoperiti deznodamantul evenimentelor din aceasta saptamana, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!
(Citeste tot…)

sâmbătă, octombrie 3rd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 octombrie 2015

Discutii aprinse provoaca tensiuni greu de suportat intre concurenti! Soaptele de iubire dispar in neantul reprosurilor! Cupluri ce pareau sigure sunt in pericol! Dezvaluiri uluitoare au lasat urme adanci in orgoliile indragostitilor! Extazul dragostei, inlocuit de agonia geloziei? Soapte de iubire, alungate de reprosuri acide! Gesturi discutabile provoaca dispute aprinse intre amorezi! Cand graba strica treaba! Aflati mai multe, astazi, de la ora 11:15 si 14:00!
(Citeste tot…)

vineri, octombrie 2nd, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 01 octombrie 2015

Pasii indragostitilor sunt purtati pe carari nebanuite: sentimente ce pareau de neclintit devin mai fraglie ca niciodata! Reprosuri aprige provoaca rupturi intre iubiti, iar tensiuni explozive ameninta sa detoneze situatii limita! Sentimente macinate de indoieli? Ce mesaj secret a primit Ella de la Valentin? Pasii amorezilor, purtati pe cai nebanuite! Tactici, strategii si confruntari aprinse! Dezvaluiri uluitoare despre o problema de maxima importanta! Descoperiti mai multe, astazi, de la 11:15 si 14:00!
(Citeste tot…)

joi, octombrie 1st, 2015