Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 iulie 2015

Dupa o rafuiala cumplita cu mama lui, Nicolae a trecut pragul casei ignorand opozitia Mariei! Desi nu formeaza un cuplu tocmai sudat, Andrada si Cristi se tin de mana si isi doresc cu ardoare sa ajunga in Marea Finala MPFM 5. Unde a disparut iubirea dintre Carmen si Danut MPFM 4? Descoperiti astazi de la ora 11:15 si 14:00! Au existat sentimente puternice sau intentii ascunse? Patrundeti in culisele celei mai neasteptate plecari!
(Citeste tot…)

vineri, iulie 31st, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iulie 2015

Tot ce au construit intr-un an s-a naruit intr-o clipa! Unde dispare bugetul? Probleme de cuplu? Din suparare in suparare spre finala cea mare. Cine se teme sa dea cartile pe fata de frica eliminarilor? Conflictul dintre Carmen si Danut a continuat! Cu ce noi probleme s-au infruntat concurentii? Ce s-a intamplat intre Andrada si Cristi? Descoperiti incepand cu ora 11:15 si 14:00! Maria si Nicolae, fata in fata cu o decizie extrema: vor parasi comeptitia sau mirajul Marii Finale este prea puternic? Dragoste si romantism pe meleaguri straine!
(Citeste tot…)

joi, iulie 30th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2015

Urmariti subiecte importante in emisiunea de dimineata de la ora 11:15 si cea de dupa-amiaza incepand cu ora 14:00! Ce conflict a intervenit intre Andrada si Cristi MPFM4? Formeaza cei doi un cuplu de complezenta? Care au fost reactiile dupa plecarea Catalinei? Ce s-a intamplat intre Carmen si Danut si cum au petrecut Elly si Cristian in Bulgaria? O relatie complicata! Se fac noi aliante? O despartire inexplicabila! Lacrimi de tristete si suspine de bucurie dupa eliminarea Catalinei!
(Citeste tot…)

miercuri, iulie 29th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2015

Astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00 urmariti o emisiune cu subiecte importante! Un conflict de amploare a rasunat in casa fetelor! Danut MPFM4 mai furios ca niciodata pe Carmen! Cum au petrecut Elly si Cristian o cina romantica in Bulgaria saptamana trecuta? Ce a avut de spus mama lui Danut despre despartirea dintre fiul sau si Carmen? Se fac planuri, se pun la cale strategii: razboiul crancen continua! Afla ce s-a discutat la Romexpo!
(Citeste tot…)

marți, iulie 28th, 2015

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iulie 2015

In urma nominalizarilor primite si a voturilor telespectatorilor, Catalina a fost eliminata sambata. Agonie si extaz dupa probele pentru o noapte la hotel. Nunta-i aproape, dar cine-si doreste sa faca pasul cel mare? Crede Maria ca banii cheltuiti odinioara pentru salvarea norei de la eliminare au fost irositi? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Sunt reprosurile lui Carmen realul motiv pentru care Danut a pus capat relatiei lor? Cine a oferit prea mult si primit prea putin in relatia dintre cei doi?
(Citeste tot…)

luni, iulie 27th, 2015