Meniu

Emisiuni Mireasa pentru fiul meu

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 ianuarie 2017

Madalina a iesit la atac! Ce discutii au purtat Laurentiu si Alina? Au aparut deja primele probleme de cuplu? Miscari de trupe pe frontul dragostei au modificat ecuatia competitiei iar consecintele s-au resimtit imediat. Ziua Madalinei a debutat cu stangul! Merita greseala iertata si acordarea celei de a doua sanse? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Cum a raspuns Edith dorintei lui Marius de a o invita la cina?
(Citeste tot…)

joi, ianuarie 19th, 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 ianuarie 2017

Descoperiti secretul dramatic al lui Vali! Actualul concurent, Andrei, a cantat la „Star Matinal”! Baietii au rememorat o farsa jucata lui Madalin de catre Ciprian! Mai are Ciprian sentimente pentru Iulia, fosta iubita din cadrul showului matrimonial? Cum a incercat Andrei sa argumenteze refuzul sau de a participa la anumite sarcini casnice? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Ce planuri de viitor isi fac cuplurile la ceas de seara?
(Citeste tot…)

miercuri, ianuarie 18th, 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2017

Laurentiu si Alina MPFM 6 formeaza un cuplu! Camerele video au surprins primul sarut intre cei doi! Fetele s-au distrat pe cinste in compania striperilor! Ce sfaturi a primit Madalin sambata, din partea mamei lui? Cine sufera mai mult: mama sau fiul? Carmen Bruma a fost invitata pentru a le dezvalui competitorilor secretele unei alimentatii sanatoase! Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Cum au raspuns fetele farselor baietilor la adresa lui Vali?
(Citeste tot…)

marți, ianuarie 17th, 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2017

Gelozie dusa la extrem? Pe cine va sageta cupidon? In weekend, Stefania a parasit casa pentru cateva zile din cauza unui deces in familie! Bunica ei a decedat! Si mama lui Madalin, doamna Constantina, a parasit casa! Cum au fost primiti noii concurenti? Descoperiti astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Care au fost urmarile ciocnirilor dintre mama si fiu? Ce a avut de spus tatal lui Madalin?
(Citeste tot…)

luni, ianuarie 16th, 2017

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 ianuarie 2017

Ce se petrece in sufletul singurei mame aflate in casa? Disputa intre mama si fiu! Constantina s-a duelat cu profiul fiu, Madalin! Ana-Maria MPFM 6 a abandonat competitia! In timp ce noi concurenti au intrat in casa, altii s-au pregatit pentru plecare! Nominalizarile au lovit din nou! Ce strategii s-au mai pus la cale! Cine-i cel mai displacut dintre competitori? Descoperiti astazi, de la ora 14:00 si 17:00!
(Citeste tot…)

sâmbătă, ianuarie 14th, 2017

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 ianuarie 2017

A patra zi a saptamanii a adus cu sine dezvaluiri astrologice ce a modificat viziunea concurentilor asupra competitiei. Edith s-a trezit cu fata la cearceaf! Cum decurge relatia dintre Ana-Maria si Stefania? Care este visul lui Marius? Mama lui Mihai si-a luat la revedere de la competitie si fiu! Ce discutii fara perdea au mai purtat competitorii? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00!
(Citeste tot…)

vineri, ianuarie 13th, 2017