Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 ianuarie 2013

Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 ianuarie 2013De la ora 14:00, aflati cat de departe au ajuns divergentele in cupluri si la ce gesturi au recurs anumiti concurenti in urma disputelor iscate! Tensiunile si emotiile cresc pentru ca, astazi, unul dintre cei patru concurenti propusi spre eliminare (Liliana, Madalina, Razvan si Virgil) va parasi competitia!


Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5.01.2013, de la ora 14:00:Luminita s-a suparat pe Dragos pentru ca nu a dorit sa il calmeze pe Alin. Andreea a sustinut ca Alin le-a dat satisfactie altor concurenti atunci cand s-au jucat iar acesta a abandonat jocul.Gala saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5.01.2013, de la ora 17:00:Mamele au fost puse in situatia de a imparti banii pe care ii au in competitie fetelor sau sa ii opreasca. Cateva au ales sa ii opresca. Florin a avut un mic conflict cu doamna Elena. La finalul Galei de azi Virgil a parasit competitia desi el isi dorea sa ramana mai departe.
Ce parere aveti despre cele petrecute in Gala Saptamanala de astazi ?

Articole asemanatoare:

loading...

Lasa o parere

40 Comentarii

  1. de ce nu le dati afara pe cretinele care injura ca la usa cortului (madalina cornelia ) halal emisiune !

  2. buna ziua. D-mna Mirela Imi pare tare rau ca sunt uni concurentii care nu isi au locul in acceasta competitie.Madalina are un vocabular de birjar,o fata ca ea nu o sa gaseasca un iubit atita timp cit nu isi schimba comportarea ei.Florin,fi tare,Cristina si tu sa fi tare.Alin,Dragos,va sustin si in continuare. luci timisoara

  3. Scapani-ne odata de bufonul ingamfat si obraznic da Maricel si de Naiva ,prostuta si insuportabila mironosita de Lorena/.De ce nu se iau masuri cu moldoveanul ,ca e de-al Mirelei ? Amintiti-va cum a procedat cu Adrian si Marioara (tot moldoveni de-ai ei Mai este Vulgara de Madalina,Increzuta de Liliana,Barfitorii de Dragos,Alin,Cornelia,Andreea,Razvan,Elena ,.care nu stie decat sa manance ca de frica mortii ,Luminita care si-a adus pustiul neispravit pt bani. Singurii sinceri si care nu se amesteca in mocirla din casa sunt Cosmin,Cristina si Stefania.

  4. Degeaba plange baba aia. Trebuia sa vada ce dobitoc are la usa. E un paranoic

  5. florin este tare de cap ceilalti ar trebuii sa il lase in pace se vede ca este ceva in neregula cu el

  6. spuneti va rog lui maricel ca seamana cu un urangutan

  7. ii sustin pe maricel si lorena

  8. Florin trebuie izolat la spitalul 9. Cand era George in casa avea partenr de discutii in contradictoriu. Toata lumea ii sarea in cap lui George dar problema era la stirbul ala care nu stie ce-i aia ingrijire personala. Daca eram in locul lui Razvan ii mutam gura la spate cand a jignit-o pe doamna Elena.

  9. Florin Si bunica afara nau ce sa caute acolo …..

  10. Maricel este prea inganfat ….si mironosita de lore ….afaraaaaa…..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *