Fosta iubita a lui Eduard MPFM 5 vine in platoul emisiunii

Fosta iubita a lui Eduard MPFM 5 vine in platoul emisiuniifosta iubita a lui Eduard mpfm 5Trecutul amoros trebuie cercetat îndeaproape. Pentru ca a fost adusa in mai multe discutii atat de Lavinia cat si de Eduard, fosta iubita a concurentului se pare ca a acceptat invitatia staffului MPFM si va fi prezenta in platoul emisiunii in prima parte a galei de astazi, 9 ianuarie 2016, incepand cu ora 14:00.

Vreti sa ne vedem maine la ora 14 in direct la Antena ?!! Le duc inelu!?!.:))” a fost mesajul pe care fosta iubita a lui Eduard l-a postat ieri pe pagina personala de facebook.

Postarea a strans numeroase comentarii. Printre acestea se pare ca se numara si o telespectatoare care nu este de acord cu venirea fostei iubite a lui Eduard in platoul emisiunii: „Nu e ok ce scrii Rozy fara sa te superi pe mine, nu cred ca merita asa ceva Edy. Emisiunea nu are importanta, conteaza respectul.”

Replica frumoasei blonde a venit imediat: “In primul rand un om care se respecta isi respecta trecutul si nu dezgroapa morții El s-a dus acolo cu un scop anume nu sa vorbească de persoana mea, trecutul trebuia sa il lase acasa nu sa il ia cu el in casa si sa pomenească despre mine !!!”. Tot ea a adaugat: “Chiar nu am nici un sentiment de iubire pt el,doar de prietenie,ii doresc sa fie fericit si împlinit alaturi de o femeie adevarata care sa il respecte si sa il iubească cu adevarat deoarece el ca fire este un om mai slab de inger, mai naiv si este foarte usor de condus!!!

Mai mult decat atat, intr-o postare anterioara aceasta neaga faptul ca ar fi creat un grup de antifani ai cuplului Eduard si Lavinia.

Fosta iubita a concurentului a participat la emisiunea “Te pui cu blondele” din data de 6 ianuarie 2016.

Eduard MPFM 5 si fosta iubita
eduard MPFM 5 si fosta iubita

sursa poze: facebook

Articole asemanatoare: