Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 aprilie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 aprilie 2016Votul strategic „loveste” din nou! Concurentii MPFM5 au ocazia sa-si elimine din adversari. Vor fi atacati cei mai puternici? Ce au decis telespectatorii in privinta lui Florin si a Alexandrei? Cine va intra in cursa de eliminare dintre cei doi si cine va primi o sansa? De asemenea, Ciprian si doamna Virginica asteapta cu nerabdare sa fie votati sa plece. Ce se va intampla cu ei? Urmariti prima parte a finalei saptamanale de la ora 14:00 si cea de a doua parte de la 17:00 pentru a afla raspunsurile la aceste intrebari.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 aprilie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. De ieri, casa fetelor si a mamelor, respectiv a baietilor este mai bogata cu cate un frigider.
Aflati in fata unei decizii grele, concurentii au ales calea generozitatii. O pizza oferita de stafful MPFM 5 a fost trimisa in casa baietilor unde Marius isi ispasea pedeapsa in urma folosirii vocabularului neadecvat.

Ciprian a fost acuzat ca a depasit limitele bunului simt la petrecerea de aseara. Marius: „Ciprian ar face mai multe dar se teme de mama lui.” Virginica: „Cand au nevoie de ceva, fetele roiesc imprejurul fiul meu, dar cand Ciprian vrea sa danseze cu ele, fug de el!”

Este Loredana deranjata de unduirile fetelor sau de privirile care Ionut le-a aruncat acestora? Loredana a fost deranjata de dansul facut de Denisa in fata iubitului ei. Loredana: „Nu cred ca barbatul ridica fusta, ci femeia.” Denisa: „Consider ca am o relatie destul de apropiata cu Loredana.”

Loredana: „De fiecare data cand aveam nevoie de ajutorul Mihaelei, nu era disponibila!”

Nicolae si Emilia in pragul despartirii. Emilia: „Nu simt iubire din partea lui! Din partea lui vad doar vorbe, nu si fapte! Cred ca ma iubeste, dar nu imi arata asta prin gesturi!” Nicolae: „Nu inteleg cum Emilia poate spune ca nu o iubesc desi eu am luat-o in spatiu si planuim sa locuim impreuna! Ne-am certat deoarece eu am intrebat-o daca ma iubeste, iar ea nu mi-a raspuns.”

Doamna Virginica si Ciprian au parasit competitia. Cei doi au fost votati intr-o proportie de 89,9% si doar 10,1% sa ramana.

Alexandra a fost protejata de votul telespectatorilor, fiind votata intr-o proportie de 65,7%. Florin a intrat in cursa de eliminare.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: