Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 iulie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 02 iulie 2016Au fost eliminati din cursa pentru masina pusa in joc in actualul sezon, dar unul dintre ei reintra in cursa. Ce dezvaluiri au facut parintii lui Constantin? Ce au avut de spus despre banii pe care fiul lor ii poate lua daca ajunge pana la finalul sezonului 5? Cine a intrat in cursa spre eliminare? Descoperiti astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Planuri si strategii se fac si se desfac pe masura ce sezonul se apropie de final.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 2 iulie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. Unul dintre cei care au fost eliminati, conform regulamentul, din cursa catre masina, a avut sansa sa reintre in joc. Prima proba care a avut loc a fost castigata de Nicolae, in timp ce a doua proba si-a adjudecat-o Vladut. Astfel, in proba finala au mers cei doi, iar Vladut a castigat proba si a reintrat in cursa catre masina.

Parintii lui Constantin nu cred ca fiul lor va ajunge pana in Marea Finala. Constantin a castigat un premiu fabulos, insa ce impresie a provocat norocul nesperat de care acesta s-a bucurat. De pe meleagurile copilariei sale, cei ce i-au dat viata si-au dezvaluit gandurile. Mama lui Constantin: „Nu am castigat in viata noastra si nu ne-a dat nimeni un leu, dar atatia bani! Imi este frica sa nu fie vreo manevra, sa il dea afara sa scape de el. Intotdeauna ne-a ajutat si a fost alaturi de noi.”

Daca parintii lui Constantin nu cred ca fiul lor va ajunge pana in Marea Finala si astfel sa intre in posesia celor 158828 RON, nu de aceeasi parere este tatal Mihaelei nu crede ca iubitul fiicei lui va fi votat pentru a pleca la urmatoarele runde de nominalizari.

Liliana: „Chiar daca are iubit, Emilia inca vorbeste despre fostul iubit!”

Mama Lilianei: „Fiica mea este o victima colaterala in batalia pentru detronarea cuplului Valentin si Adriana MPFM5.”

Tatiana a intrat in cursa spre eliminare.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: