Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 octombrie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 octombrie 2015Cursa spre taramuri insorite a fost umbrita de o drama cumplita! Ce a patit Emanuel in timpul probelor pentru vacanta din Dubai? O zi fericita s-a transformat intr-o aniversare de cosmar! Momente demne de filme horror au fost traite de concurenti! Veti urmari secvente greu de imaginat! Dar nu uitaţi: concurentii MPFM5 au nevoie voturile voastre! Votati-va favoritii! Cuvinte spuse cu zambetul pe buze au provocat rani cumplite! Descoperiti deznodamantul evenimentelor din aceasta saptamana, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 octombrie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. Visele indragostitilor, spulberate de clipe cumplite, petrecute in urma cu putine ore!

Ana-Maria si Cassandra, socate de gestul necugetat al celor doi baieti. Cele doua fete sustin ca iubitii lor au fost influentati de Lavinia sa paraseasca competitia. Lavinia, declaratie soc: „Ana-Maria il place pe Eduard! Nu este vina mea ca ea si Cassandra au fost parasite de iubiti!” Eduard acuza si el: „Robert a parasit concursul din cauza iubitei lui! Se saturase de Cassandra si o voia pe Florentina!” Ana-Maria: „Lavinia a incercat sa forteze eliminarea Mihaelei!

Emilia: „Eduard mi-a spus ca, dupa competitie, imi va da 1000 de euro!” Cassandra: „Robert nu este un barbat, ci doar un simplu copil!”

Ana-Maria: „Alin a fost impins sa sara gardul!”

Eduard: „Robert dorea sa o ceara pe Cassandra de sotie! Daca nu sarea gardul, ar fi facut un alt gest necugetat! A plecat din cauza iubitei lui, dar Alin a fost un las!”

Cassandra: „Daca nu ar fi plecat, l-as fi acceptat pe Robert asa cum este!” Mama lui Robert: „Fiul meu a pus suflet intr-o relatie in care Cassandra doar si-a jucat cartea! E normal sa foloseasca un asemenea vocabular la adresa unui baiat? Cassandra nu a stiut sa aprecieze sprijinul pe care fiul meu i l-a oferit! Unde este respectul ei fata de el?”

Mama Cassandrei: „Fiica mea este vinovata de fuga lui Robert!”

Clasamentul voturilor la fete si baieti (top 3):
1. Liliana
2. Adriana
3. Valentina

1. Valentin
2. Aurel si doamna Mioara
3. Emanuel

Asadar, Liliana a iesit Mireasa Saptamanii, iar Valentin Mirele Saptamanii!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: