Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2015Urmeaza o Gala Saptamanala furtunoasa, in pas cu vremea mohorata de afara! Evenimente de ultima ora. Intentii neexplicate. Reactii incredibile. Consecintele va vor lasa fara cuvinte. S-au produs rasturnari incredibile de situatie: concurentul cu cele mai mari sanse de castig se afla intr-o situatia critica. Se dau lupte crancene pentru masina, iar indragostitii se transforma in rivali! Nicolae ramane sau nu in casa MPFM 4? La ce gest recurs Radu aseara in Camera Confesiunilor? Descoperiti deznodamantul evenimentelor din aceasta saptamana, astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antena play. O noua proba din cursa spre masina de lux s-a desfasurat in saptamana care tocmai se incheie. Danut a castigat proba si a trebuit sa aleaga un adversat pentru Cristian. L-a ales pe Marian.

Cristian a fost eliminat din cursa catre masina!

Aseara, in jurul ore 21: Radu a purtat o discutie foarte interesanta cu Simona. Apoi a cerut sa intre in Camera Confesiunilor. Acolo el a rugat stafful ca doreste sa paraseasca competitia pentru a nu recurge la un gest extrem. A fost Radu MPFM4 atat de afectatde ruptura dintre el si Andrada incat nu mai poate ramane sub acelasi acoperis cu ea?

Radu a fost pus sa aleaga intre a ramane in casa si a pleca, dar sa plateasca clauze de reziliere a contractului in valoare de 30 000 de euro. De ce credeti ca Radu a ales sa paraseasca competitia?

Radu MPFM4: „Am aruncat toate pozele pe care le aveam cu Andrada!” Mama lui Radu, in lacrimi la gandul ca fiul ei doreste sa plece din competitie: „Eu il rog foarte frumos, sa nu iasa acum. Are ocazie sa iasa saptamana viitoare.” Ce l-a facut pe concurent sa isi doreasca atat de fierbinte sa plece? Ce se ascunde in adancul sufletului sau?

Gestul lui Cristian de a o cere in casatorie pentru a doua oara pe Elly, a scos-o din sarite pe doamna Andreea. Cei doi nu s-au lasat descurajati, ba chiar Elly viseaza sa-i ofere mamei sale si cativa nepotei din partea ei si a celui pe care nu il doreste ca ginere. Mama lui Elly MPFM4: „Fiica mea este indragostita de Cristian, dar nu cred acelasi lucru despre el!

In loc sa calmeze spiritele, venirea Angelei in concurs i-a adus pe Catalina si pe Nicolae MPFM4 in pragul despartirii. Tensiunile dintre Maria si nora sa s-au amplificat odata cu intrarea Angelei in casa. Angela: „Vreau ca Nicolae sa inteleaga ca nu sunt impotriva lui! Doamna Maria a gresit cand a spus ca eu am venit sa ii despart fiul de fiica mea!” Catalina, in lacrimi: „Ii cer iertare mamei mele pentru toate cuvintele si gesturile facute fata de ea! Sper ca mama sa ma poata ierta pentru tot ce i-am facut!”

Atat publicul cat si concurentii au votat daca Nicolae sa ramana sau sa plece. 52% dintre telespectatori au votat ca Nicolae sa plece, in timp ce 48% isi doresc ca el sa ramana. Nicolae si doamna Maria au ramas in competitie datorita celorlalti concurenti MPFM4.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: