Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iunie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iunie 2016Lupta pentru masina a devenit din ce in ce mai dura! S-au dat lupte grele pentru masina de lux, iar un alt concurent a paraseste o echipa. Cinci concurenti au asteptat cu sufletul la gura deciziile telespectatorilor. Mamele baietilor au fost invitate pana astazi! Cine vine sa-si insoteasca fiul pana la finalul sezonului 5? Descoperiti astazi, de la ora 14:00 si 17:00.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 iunie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. Mirela Boureanu Vaida a anuntat ca cea care ii va locul la carma emisiunii este Paula Chirila, din 13 iunie 2016.

Prima proba din etapa a treia pentru masina a fost castigata de „Strumfi”, iar la cea de a doua proba au fost contestatii din partea echipei „Petalentinilor”.

Denisa si Adriana s-au aliat impotriva Laviniei. Lavinia: „Cand se cearta cu Tatiana, Denisa stie cum sa cada in picioare, chiar daca nu are dreptate. Ele nu sunt prietene adevarate pentru ca doua prietene nu se jignesc!”

Cele trei concurente au fost puse spate in spate la momentul adevarului. Tatiana a spus despre Lavinia ca este foarte versata si ca ar fi in stare de orice pentru a-si atinge scopul competitional. Si Denisa a avut aceeasi parere, afirmand si ea ca aceasta ar fi capabila de orice strategie pentru a-si duce strategia la final.

Lavinia a recunoscut ce a vorbit cu Tatiana in baie, dar a acuzat-o pe aceasta ca face front comun cu persoanele care nu o agreeaza pe ea, pentru a o putea elimina. Tatiana: „Voi duce foarte departe razboiul cu Lavinia, fiindca a vrut sa raman in concurs pentru a se folosi de mine!”

Catalin despre abandonul „petalentinilor”: „A fost o razgaiala in masa sau poate au avut un plan pentru ca au ramas intre prieteni si nu au dorit sa elimine pe nimeni.”

Intr-o singura seara, Ionut a repetat de trei ori aceeasi greseala, desi a fost atentionat prin mesaje. In urma incalcarii regulamentului, baietii au fost pedepsiti in aceasta seara sa ramana in casa, in timp ce fetele au mers in club.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: