Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 octombrie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 octombrie 2014Astazi se fac primele nominalizari din sezonul 4, care se vor face diferit, pe categorii. Tot azi vor fi si primele eliminari, un concurent va parasi competitia. Cine va fi eliminat in aceasta seara? Cum s-au acomodat in concurs? Ce simpatii si antipatii au aparut intre concurenti? Aflati mai multe in gala de azi, sambata 4 octombrie 2014.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 octombrie 2014 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antena play. Iata un mic rezumat: Au avut loc si primele nominalizari din sezonul 4. Prima fata care a deschis seria nominalizarilor a fost Valentina. Aceasta a propus-o spre nominazare pe Madalina, la fel cum au facut-o si Carmen, Cristiana, Raluca, Elena, Ionela.
Inainte de a o nominaliza pe Ionela, Roxana a dat o declaratie surprinzatoare: „Imi doresc sa continui competitia, dar fara Stefan!” Tot pe Ionela au mai propus-o Elly si Simona. Madalina a propus-o spre nominalizare pe Elena.
Simona inca nu a decis daca Nicolae este barbatul potrivit pentru ea.

Nominalizarile baietilor neinsotiti de mame. Danut a fost propus de Daniel si Cristian. Marian l-a nominalizat pe Cristian, iar Danut pe Marian.
Stefan a placut-o pe Roxana, dar cuplul format cu ea s-a destramat mult prea devreme! Stefan: „Roxana s-a grabit sa formeze un cuplu cu mine, desi eu i-am spus sa mai asteptam!” Simona i-a reprosat lui Nicolae ca a anuntat prea devreme formarea unui cuplu.
Flavius si Gheorghita i-au nomilizat pe Stefan si Viorica, iar restul mamelor i-au propus pe Gheorghita si Flavius.

Mireasa Saptamanii Elly
Locul 2: Raluca
Locul 3: Elena
Locul 4: Carmen

Clasamentul baietilor neinsotiti de mame:
Mirele Saptamanii Cristian
Locul 2: Marian

Clasamentul la baieti insotiti de mame:
Mama Saptamanii Nagie
Locul 2: Flavius si Gheorghita

Trei concurenti au intrat in cursa spre eliminare: Ionela, Stefan si Danut.
Din cei trei pe primul loc, cu un procent de 70,5% s-a situat Ionela, pe locul doi Danut cu 25,7%, iar pe ultimul loc Stefan, cu 3,8%.

Stefan si doamna Viorica au parasit competitia.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: