Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 martie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 martie 2016Ce drame ascunde trecutul lui Nicolae? Ce a avut de spus mama concurentului? Cristina sau Aurel se afla in pericol! Unul dintre ei va fi eliminat! Cine va pleca acasa? Eliminarile lovesc din nou! Descoperiti mai multe la Finala Saptamanala de astazi, de la ora 12:00 si 14:00! Zagazul lacrimilor se va rupe! Urmariti intalniri emotionante! Cine va simti alinarea familiei? Afla clasamentul oficial! Ce schimbari importante s-au produs?

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 martie 2016 de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. In partea a doua a finalei, mai multi sustinatori au fost prezenti in platou. Saptamana trecuta, Ciprian si mama lui au fost penalizati. Celor doi li s-a injumatatit bugetul pentru cumparaturi. Ciprian a implinit 32 de ani chiar azi, iar fratele si cumnata au tinut sa vina in platou.

Nicoleta: „Eu si Ionut dorim sa ne cunoastem mai mult! El este ceea ce eu imi doresc!” Floriana, mama Nicoletei, a venit in platou pentru a-i da cateva sfaturi fiicei sale: „Nu stiu daca Ionut este potrivit pentru fiica mea! Ramane sa decida ei!”

Din partea Alexandrei au venit sora, respectiv bunica sa.

Dana Ivan: „Eu sper din suflet ca baiatul asta sa nu se apropie de Liliana niciodata. El nu a venit aici sa se apropie de fete, ci doar sa stea aici o perioada! Ceea ce face Florin mi se pare foarte urat. Liliana a fost jignita foarte urat de Florin, in direct! Personal ma intreb cum de ea i-a mai dat atentie acestui baiat. Ceea ce face el acum cu Alexandra nu face decat sa o raneasca foarte tare.”

Liliana: „Mi-a placut Florin, dar nu imi doresc o relatie cu el!”

O alta revedere emotionanta a fost si cea a lui Vladut cu mama, respectiva matusa lui.

Alexandru, un alt concurent intrat in urma cu cateva saptamani, si-a revazut mama pentru prima data de cand intrat in competitie.

Telespectatorii au decis sa o salveze de eliminare pe Cristina, fiind votata intr-o proportie de 76,5%. Aurel a parasit competitia!

Clasamentul primelor cinci fete:
Mireasa Saptamanii Adriana
2. Liliana
3. Alexandra
4. Loredana
5. Lavinia

Clasamentul primilor cinci baieti:
Mirele Saptamanii Valentin
2. Florin
3. Catalin
4. Nicolae
5. Eduard

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: