Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 octombrie 2013

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 octombrie 2013Urmariti Gala de azi, incepand cu ora 14:00 si 17:00, pentru a afla ce va avea de spus sora lui Gabi despre relatia acestuia cu Cristina? Spre cine se va orienta Raymond? Ce baiat o place pe Vanessa, sora lui Raymond? Ce reactii au starnit cele spuse de prietenele Marianitei la gala saptamanii trecute? Ce controverse a starnit in casa decizia lui Traian de a lua o pauza in relatia cu Corina? Care este enigma despartirii dintre cei doi?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 octombrie 2013, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: Fetele au sfatuit-o pe Oana sa se duca la Gabi si sa ii arate ca e interesata de el. Pe Oana a deranjat-o faptul ca Gabi a ales-o pe Cristina, desi ea isi exprimase interesul pentru ea.

Oana: „Gabi este un subiect inchis. Nu a fost domn cu mine! Inainte de a forma un cuplu cu Cristina, m-a imbratisat si a incercat sa ma sarute!”

Familia lui Gabi se opune relatiei acestuia cu Cristina!

Sora lui Gabi: „Cristina nu este o fata pentru tine din mai multe motive. Nu am vazut-o sa se implice in treburile gospodaresti, sta toata ziua si barfeste, o intereseaza mai mult machiajele si a spus ca niciodata nu va forma un cuplu cu un baiat de etnie roma si care a mai fost insurat. Ea a dorit sa ii faca in ciuda Oanei. Oana este o fata deosebita!”

Gabi: „Oana este o persoana falsa.”

Parintii si sora lui Raymond au venit in platou. Acestia i-au recomandat sa se indrepte spre Constantina.

Constantina: „Nu pot, deocamdata, sa iau o decizie in privinta lui Raymond!”

Iulia, prietena Marianitei, a intervenit telefonic pentru a lamuri cele spuse la gala anterioara.

Pe Traian l-a pus pe ganduri faptul ca cea cu care a format un cuplu in concurs s-a vazut cu fostul iubit pana in ultima zi inainte de a intra in casa.

Traian: „Corina s-a intalnit cu fostul iubit pana in ultima zi! Am multe semne de intrebare legate de Corina. In toate relatiile mele, am fost inselat.” Si mama lui, doamna Iuliana, a sustinut ca sunt multe motive care l-au indepartat de Corina, dar nu a dorit sa dea mai multe detalii.

Un mic rezumat al galei de la ora 17:00:

Edit s-a simtit presata de insistentele lui George de a face un cuplu cu el. Edit: „Vreau un barbat matur, care sa comunice mai mult.” Doamna Virginia si fiul ei s-au hotarat sa-si ceara eliminarea, deoarece sunt siguri ca raspunsul lui Edit va fi unul negativ.

Baietii au discutat codificat despre fete, atribuindu-le numele unor marci de masini. Fetele au fost foarte deranjate de glumele pe care baietii le-au facut pe seama lor si au luat atitudine, cerandu-le explicatii mamelor, care au criticat ieri comportamentul lui Andrei fata de fete, iar astazi s-au amuzat de cele spuse de fii lor, pe timpul materialului. Traian a fost de parere ca Andrei ii manipuleaza pe ceilalti baieti, iar pe Sorin l-a caracterizat ca fiind ipocrit, deoarece s-a apropiat de Andrei, care este cel mai votat concurent.

Lorena si George au venit in platou pentru a-l incuraja si a-l sustine pe Andrei. Ei l-au sfatuit sa lase trecutul in urma si sa priveasca cu incredere spre viitor.

Pentru mai multe din emisiune, urmariti pagina de facebook:
http://www.facebook.com/MireasaPentruFiulMeu.org
Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: