Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 decembrie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 decembrie 2014Prin ce peripetii au trecut concurentii in aceasta saptamana? Ce cadou neasteptat au primit cei din casa de Sfantul Nicolae? Mos Nicolae a venit cu sacul plin de cadouri ! Dar nu toti concurentii se vor bucura ! Cine va zambi si cine va plange? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00. Concurentii au avut parte de o saptamana plina, presarata cu dispute aprinse si petreceri pe cinste.

Daca ati ratat Finala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 decembrie 2014 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antena play. Iata un mic rezumat: Emisiunea a inceput cu retrospectiva saptamanii trecute. Au fost trecute in revista cele mai importante subiecte din saptamana care tocmai se incheie. Drept cadou de Sfantul Nicolae, fiecare concurent a avut ocazia sa isi sune pentru cateva minute pe cineva din familie. Pe langa sfaturi si incurajari acestia au primit si critici.

Pe urmatorul material s-a dezbatut conflictul dintre Nicolae si Catalin. Saptamana aceasta, tensiunea dintre cei doi a atins cote maxime. Si-au declarat razboi chiar de Ziua Nationala. Danut: „Nicolae considera ca ii suntem inferiori!

Daca acum cateva saptamani tatal lui Teodor nu a dorit sa vina sa isi sustina fiul din anumite motive, iata ca acum a venit in platou, nu singur ci impreuna cu bunica Maria si sotul ei. Domnul Alexandru este deacord cu relatia pe care fiul lui o are cu Ionela si spera ca cei doi sa ajunga in Marea Finala. Teodor: „Roxana a insultat-o pe Ionela! Eu insumi am auzit-o cand i-a spus ca este de la tara!”

Spre finalul primei parti, a sosit si mama lui Danut, pentru prima data dupa trei luni aceasta si-a putut imbratisa fiul. Coplesita de dorul fiului, mama lui Danut a dorit sa ii transmita concurentului gandurile sale.

Tatal lui Lucian a criticat vehement atitudinea pe care o are fiul sau in privinta Elenei. Acesta considera ca se umileste prea mult si da i-a cerut fiului sa dea dovada de barbatie, sa o ignore pe Elena. Elena: „Lucian nu a plecat de langa mine din proprie initiativa!”

Elly a primit observatii din partea mamei. Este indignata de gesturile si comportamentul fiicei sale in relatia pe care o are. Aceasta a mai spus ca cel cu care fiica ei are o relatie nu are sentimente pentru ea, ci doar atractie fizica. Nu doar Cristian a fost criticat de mama lui Elly, ci si fetele, despre care a spus ca isi fac semne pe la spate si au o influenta nefasta asupra ei. Isi doreste mama lui Elly ca fiica ei sa puna punct relatiei? Elly i-a povestit lui Cristian despre criticile primite din partea familiei. Cristian a simtit o schimbare in comportamentul iubitei lui imediat dupa primirea telefonului din partea familiei si a fost revoltat ca aceasta se indoieste de sentimentele lui.

Dupa publicitate am putut urmari povestea impresionanta de viata lui Cristian. De 19 ani Cristian nu si-a mai vazut fratii. Au fost abandonati intr-o gara. Abandonat de parinti la 5 ani si cu parintii adoptivi decedati, Cristian este singur pe lume.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: