Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 ianuarie 2017

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 ianuarie 2017Cine sunt noii concurenti MPFM 6? Baieti si fete au trecut pragul casei! Cu ce ganduri au intrat? Pe cine plac din casa? Descoperiti astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Ecuatia competitiei se va schimba! Cine va pierde si cine va castiga? Jessica, fiica lui Valentin, implineste astazi patru ani! Contre intre Mihaela si Mihai de fata cu mama concurentului?! Se clatina piedestalul iubirii? Care vor fi deciziile mamelor responsabile de intretinerea iubirii? Cuplurile se afla in pericol! Glasul unei mame s-a facut auzit!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 ianuarie 2017 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay. Concurentii au jucat adevar sau provocare! Cum si-a petrecut Mihai ultima zi de „libertate”? Raspuns: „Am alergat dupa cumparaturi!” Intrebare pentru Valentin: „De ce mai esti aici?” Raspuns: „Imi doresc sa castig alaturi de Andrada!”

Razboi in casa baietilor! Ciprian si Cosmin si-au adresat cuvinte dure! Ciprian: „Nu este prima oara cand Cosmin cauta sa ma intepe!”

Andreea si Radu au dorit sa aprinda flacara iubirii lor, asa ca mama concurentului a intrat in direct pentru a-si da acceptul cu privire la relatia dintre cei doi. Mama lui Radu a intrat in direct: „Sunt fericita ca fiul meu a format un cuplu! Speram ca pana la urma fiul meu sa faca un cuplu cu Andreea!”

De la ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

De la ora 17:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Cine sunt noii concurenti MPFM 6!

Primul concurent care a pasit pragul casei se numeste Madalin. Are 23 de ani si vine din Buzau. Madalin MPFM 6 a venit insotit de mama lui, doamna Constantina! Madalin: „Sunt foarte pretentios, la prima vedere trebuie sa imi placa ochii, buzele! Ultima relatie s-a incheiat in urma cu cinci luni!” Mama lui Madalin, noul concurent, a ales ca fiul ei sa aiba o cina romantica alaturi de Madalina!

Madalin si doamna Constantina MPFM 6
Madalin si doamna Constantina mpfm 6

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: