Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 noiembrie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 noiembrie 2015Cursa spre Dubai continua, iar obstacolele devin din ce in ce mai greu de trecut! Duelurile sunt cumplite, dar mirajul Golfului Persic le da puteri nebanuite combatantilor! Cine va invinge? Cine va pierde sansa la un vis de muli dorit? Schimbarile din clasament produc discutii intre concurente. Razboi in numele unei prietenii tradate! Atitudini schimbate de cadouri primite de la sustinatori? Cuvinte suave si reprosuri virulente! Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 noiembrie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. In aceasta saptamana a avut loc o noua proba din cursa spre Dubai. Echipa „Piramida Albastra” a pierdut din nou, asa ca membrii acestei echipe au avut de sustinut proba pentru imunitate. Emilia a castigat imunitatea si a ales sa il elimine pe Stefan.

O stransa prietenie s-a transformat intr-o necrutatoare rivalitate. Stransa prietenie dintre Adriana si Mihaela s-a transformat intr-o crancena rivalitate. Cine a destramat prietenia ce se infiripase la inceput intre fete?

Adriana: „Singura mea problema este cu Mihaela! S-a schimbat fata de mine de multa vreme. Tipa tot timpul la Valentin si il trateaza de parca ar fi ultimul om!” Mihaela: „Atitudinea Emiliei fata de fete s-a schimbat dupa ce a inceput sa primeasca flori si cadouri de la sustinatori!” Natasa: „Emilia a pus monopol pe Adriana!”

Crina si-a revazut parintii pentru prima data de la inceputul competitiei. Mama Crinei: „Crina a pus mult suflet in relatia cu Cosmin, dar el si-a batut joc de sentimentele fiicei mele! Cand a vazut ca nu se afla pe primele cinci locuri el a pus punct.” Nici tatal concurentei nu a avut cuvinte prea frumoase la adresa fostului iubit al fiicei sale.

Emanuel: „Crina este ca o leguma! Mi se pare ca trebuie sa fie mai puternica.”

Clipe emotionante pentru Alexandru: Si-a revazut familia pentru prima data de la inceputul sezonului. Baietii l-au luat in colimator din nou pe motiv ca nu face curatenie.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: