Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 august 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 august 2015Astazi, 8 august 2015, de la ora 14:00 si 17:00 urmariti o noua Gala Saptamanala plina de multe surprize! Ce se va intampla cu concurentii? Judecata de apoi e inainte de Marea Finala! O noua eliminare bate la usa! Cine va parasi competitia? Se dau frau liber unor trairi ascunse, iar strategii nebanuite ies la iveala! Ce parere are mama lui Elly despre disputa dintre Cristian si fiica ei? Asadar nu ratati emisiunea!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 august 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antena play. S-a pus in joc un nou premiu. Concurentii MPFM4 au trebuit sa asambleze corect o piesa de mobilier, folosindu-se doar de o mana. Din cursa pentru acest premiu au iesit Carmen si Ionela.

S-au facut din nou nominalizari. Cele mai multe nominalizari a strans Andrada (9), urmata de Simona (o nominalizare).

In pauza de publicitate Cristian si Elly s-au certat. Elly: „Cristian da intotdeauna vina pe mine pentru disputele dintre noi! Nu ii pasa de mine!” Cristian: „Se supara din orice!”

Mama lui Elly a intervenit telefonic: „Cand este nervos, Cristian se razbuna pe fiica mea! Fata mea nu este pregatita la 19 ani sa-si intemeieze o familie! Daca am fost mai dura am vrut ca ea sa-si dea seama si sa-si puna un semn de intrebare de ce fac eu toate astea! Eu am spus sa se cunoasca cu el si afara! Cristian a spus ieri ca face in ambitie nunta! Nu pot fi de acord sa vad cum fata mea se distruge langa acest om! Daca se va casatori cu el, relatia mea cu ea se va termina!”

Danut: „Mirajul Marii Finale le-a luat mintile concurentilor! Nimeni nu are dreptate in acest conflict, fiecare se crede Dumnezeu!”

Simona: „Carmen ar fi facut orice pentru a ajunge in Marea Finala MPFM4! Nu sunt afectata de ceea ce s-a intamplat intre noi!”

Andrada a parasit competitia!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: