Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 mai 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 mai 2015Evenimente socante sub clar de Luna. Noaptea ispitelor scoate la iveala adevaruri sumbre! Cine s-a lasat prada tentatiilor si cine a fugit din calea lor? Unde a stat Petru de cand a sarit gardul si pana acum? Ce decizie a fost luata in privinta lui Petru? Batalia pentru masina continua! Se anunta nori grei de furtuna deasupra cuplurilor la gala saptamanii de astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00. Roxana a parasit competitia!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 mai 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antena play. Mama Andradei considera ca fiica ei este indragostita de Radu, dar el nu ii impartaseste sentimentele: „Radu asa este el, nepregatit pentru o relatie serioasa. O vede pe fiica mea cum le vede si pe celelalte fete! Nu este capabil sa aiba o relatie sau nu a venit pregatit. Nu Bianca a fost cea care l-a facut sa se desparta de fiica mea ci neimpartasirea sentimentelor! Ea a pus suflet, a gresit prin felul in care a reactionat, probabil a vrut sa braveze in fata lui! S-a simtit umilita! Sufera si incearca sa isi mascheze aceasta suferinta, incercand sa arate ca nu ii pasa!”

Baietii au petrecut o noapte incendiara pe plaja alaturi de patru domnisoare nonconformiste. Distractia a fost la ea acasa, iar baietii au petrecut cum au stiut ei mai bine. Petrecerea a continuat pe plaja pentru baieti, iar Radu a fost asaltat de fete!

Dansurile lascive si licorile bahice au ametit-o pe fosta iubita a lui Radu! Distractia a fost daunatoare pentru Andrada. Aproape lesina a strans pe langa ea toate fetele care erau ingrijorate de starea in care se afla. Concurenta a avut nevoie de interventia paramedicilor. Starea ei a fost ingrijoratoare! Agitatia si venirea ambulantei i-a speriat pe baieti.

Dupa ce a sarit gardul, Petru si-a petrecut timpul la hotel, avand posibilitatea de a urmari emisiunea, dar a refuzat. Petru a fost descalificat din competitie!

In aceasta saptamana primele trei locuri in ceea ce priveste fetele sunt protejate: Elly, Cristiana si Andrada.
La categoria baieti, pe primul loc in aceasta saptamana s-a clasat Cristian, urmat de Petru (care a fost descalificat pentru ca a sarit gardul a doua oara), Marian si Danut.

Pentru ca a avut cele mai multe nominalizari, Roxana a parasit competitia!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: