Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2016Fata competitiei s-a schimbat radical! Concurentilor li s-a pregatit ceva in premiera! Membrii echipei ce va castiga proba de maini din cursa spre rasfat isi vor primi telefoanele pentru o saptamana! Cine are sansa de a vorbi cu cei dragi la telefon timp de o saptamana? Pentru cine se va aprinde flacara iubirii? In aceasta seara un concurent va parasi competitia! Cine va acumula cele mai multe voturi? Descoperiti astazi, de la ora 14:00 si 17:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay. Premiera in istoria really-showului matrimonial MPFM. Pentru prima data competitorii au primit sansa de a avea vorbi la telefon, cat doresc, dea lungul unei saptamani. Baietii si fetele s-au luptat aprig pentru a avea parte de acest beneficiu. Chiar daca la un moment dat fetele se distantasera, pana la urma baietii au castigat si au primit telefoanele personale timp de o saptamana.

Mama lui Cristi a intrat in direct pentru a aprinde flacara iubirii dintre fiul ei si Georgiana, astfel, cei doi formeaza oficial un cuplu.

Viitoarele mirese au primit cateva sfaturi de moda din partea lui Bogdan Vladau si a Biancai Dragusanu.

Castigarea concursului de catre baieti a dus la certuri in cupluri. Evenimente tulburatoare s-au petrecut in pauza de publicitate, atunci cand Mihai, dupa o discutie mai aprinsa cu iubita lui a incercat sa sara gardul, dar a fost oprit la timp de catre ceilalti.

O noua eliminare directa a avut loc. Bebe a fost eliminat din concurs dupa ce a acumulat cele mai multe nominalizari.

Clasamentul oficial al voturilor:

Baietii protejati de votul publicului:
1. Valentin
2. Radu
3. Ali
4. Cristi

Fetele protejate:
1. Andrada
2. Andreea
3. Edith

Momente din emisiune:


sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: