Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2015Cursa pentru cateva zile in Dubai continua cu noi obstacole si provocari care mai de care mai dure! Rivalitatile isi spun cuvantul, iar echipele sunt macinate de conflictele dintre rivali! Disputele capata dimensiuni greu de banuit, iar tavalugul declaratiilor controversate matura tot! Clipe incendiare cu ceea ce s-a intamplat in aceasta saptamana la o noua proba din cursa spre Dubai, astazi, de la ora 14:00 si 17:00 la Gala Saptamanii! Prietenii transformati in adversari de cursa spre Dubai?

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 octombrie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. Cele doua echipe din cursa spre Dubai, Piramida Albastra si Trandafirul Rosu au dus o noua batalie in aceasta saptamana. Membrii Piramidei Albastre au pierdut proba si au trebuit sa participe la proba imunitatii. Unul dintre ei a fost eliminat din cursa spre Dubai, iar acesta a fost Emanuel.

Emanuel a fost nemultumit si totodata dezamagit de modul cum Eduard, cel pe care il considera prieten, s-a comportat cu el la proba pentru Dubai din saptamana aceasta: „L-am considerat cel mai bun prieten, dar cand vad ca el ma jigneste eu ma retrag! Mai bine se comporta cu mine cei pe care nu ii consider prieteni! M-a umilit! De cand a inceput cursa nimeni nu mai tine cont de prieteni!” Emilia l-a acuzat si ea pe Eduard: „S-a comportat cu mine asa cum a facut-o si cu Emanuel! Il manipuleaza si profita de el! La proba l-a jignit!”

Gestul lui Emanuel de a renunta la lupta a adus-o pe Valentina la capatul rabdarii: „Am pierdut un punct important din cauza lui!” Emanuel: „Valentina este o femeie agresiva! Sunt persoane aici care, pentru concurs, sunt in stare sa te jigneasca si sa calce pe cadavre!”

Emilia: „Lavinia incearca sa le influenteze pe celelalte fete!”

Adriana: „La proba, Eduard m-a amenintat ca ma va lega de voi urla de durere!”

Mama Loredanei: „Tudor este un mincinos, un tupeist si este manipulat de mama lui! Este foarte violent! Fiica mea nu stie ce face el in casa baietilor! Nu am mai intalnit asemenea comportament mizerabil precum au Tudor si mama lui!”

Laura, prietena Loredanei a fost si ea prezenta in platou: „Tudor este nehotarat, joaca la mai multe capete!”

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: