Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2015Urmeaza surprize uimitoare, dezvaluiri uluitoare si afirmatii controversate! Cine se teme de tenebrele propriului trecut? Cine isi pregateste armele pentru atacul decisiv? Cine va castiga masina, dar si alte premii incredibile puse in joc? Se vor face nominalizari! Ce a avut Radu de spus la adresa Andradei dar si a actualului ei partener? Descoperiti la gala saptamanala de astazi, 11 iulie! Cuplurile au trecut printr-o proba de gatit, avand ca miza castigarea unei cine intr-o tara straina. Nicolae nu a participat la aceasta proba deoarece iubita lui, Catalina se afla la munte impreuna cu doamna Maria.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 iulie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antena play. Cristi si Radu, transformati in rivali de farmecul Andradei? S-a temut Cristi ca o va pierde pe Andrada in favoarea lui Radu daca acesta ar fi revenit in casa?

Radu despre Cristi: „A intrat pentru Elena, a placut-o pe Ana, a flirtat cu Laurica si a format un cuplu cu Andrada! El are niste parmuri sa imi inapoieze!”

Elly si Cristian sunt castigatorii cinei intr-un oras din afara tarii.

Catalina a intrat in cursa spre eliminare!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: