Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 aprilie 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 aprilie 2014Va asteapta o Gala Saptamanala absolut incendiara, plina de intrigi nebanuite si momente de maxima intensitate! Conflicte de proportii si dezvaluiri de senzatie va vor tine conectati la pulsul celor mai recente evenimente petrecute in Casa „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00! Tot astazi veti afla cine va parasi casa, dar si ce conflict recent a izbucnit intre Mariana si Laur!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 aprilie 2014, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: S-a facut retrospectiva evenimentelor de saptamana aceasta. Mariana a fost deranjata de o gluma deplasata facuta de Laur la adresa iubitului ei. S-au citit mesaje de pe internet referitoare la conflictul dintre Andrei si Traian care a fost dezbatut intens de telespectatori.

Andrei: „M-am implicat mereu in conflicte, tinandu-i partea lui Traian, chiar daca acesta nu avea dreptate!” Raymond si-a exprimat dezamagirea fata de schimbarile survenite in comportamentul iubitei sale. Viorel crede ca Oana inca mai are sentimente pentru fostul iubit. El i-a mai reprosat ca se lasa prea mult influentata de mesajele negative ale telespectatorilor. Mariana a fost deranjata ieri, deoarece Silvia nu a inclus-o in randul celor apropiati ei si a inteteles ca aceasta s-a gandit la numarul sustinatorilor atunci cand a nominalizat anumite persoane.

Dupa ce s-au declarat „frati de cruce”, Andrei si Traian au devenit dusmani de temut. Cristina a considerat ca Iuliana este vinovata de destramarea prieteniei lor: „Este o femeie careia ii place barfa, sa inchida lavaliera, sa instige. Stie sa joace foarte bine, se poarta frumos doar de fatada!” Andrei sustine ca iesirea nervoasa a lui Traian a fost un strigat de disperare la adresa mamei lui pentru ca isi doreste sa plece acasa, iar aceasta se opune: „Daca nu face ce ii spun parintii, Traian nu ar mai avea unde sa locuiasca!”

Tatal lui Traian a intervenit telefonic si a spus ca isi sustine fiul in orice decizie ar lua.
Virginia a intervenit telefonic si a confirmat afirmatiile lui Andrei, incriminand-o pe Iuliana ca i-a propus acestuia o „alianta pentru voturi”. Echipele ramase in cursa pentru masina au fost puse in fata unei noi probe „Jocul de Domino”. Traian impreuna cu mama si iubita sa s-au retras din concurs in urma conflictului cu Andrei. Conform regulamentului nici acesta impreuna cu iubita sa nu au mai putut continua singuri, fiind necesar sa aleaga alti trei concurenti, ceea ce ei au refuzat.

Laur si Silvia au parasit competitia.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: