Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 decembrie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 decembrie 2015Urmeaza o Gala Saptamanala plina de tensiune si presarata cu revelatii cutremuratoare! Noi probe din cursa spre Dubai se vor desfasura in direct. Cine le va castiga? Ce secrete adanc Ingropate vor ieai la iveala? Ce decizie s-a luat in privinta lui Emanuel MPFM5? Aflaţi astăzi, de la ora 14:00 si 17:00! Doar cei mai puternici pot face fata cu succes provocarilor competitiei. Emanuel MPFM 5 a fost descalificat. Conflictele in care a fost implicata au adus-o pe Mioara la capatul puterilor? Mama Lilianei este in pragul disperarii.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 decembrie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. In aceasta saptamana concurentii sezonului 5 au avut parte de noi probe din cursa spre Dubai. De aceasta data lupta nu s-a mai dat pe echipe ci individual. In direct, in prima parte a finalei de azi au avut loc noi probe, iar in cursa au mai ramas foarte putini concurenti.

In urma cu ceva vreme, Mioara ajungea la o concluzie cutremuratoare: isi dorea sa plece acasa. Zilele trecute, Mioara si-a exprimat public dorinta de a pleca acasa. La cererea doamnei Mioara MPFM5, aceasta impreuna cu stafful s-a deplasat la un cabinet medical pentru a descoperi cauzele problemelor ce ii afecteaza starea de sanatate. Iata care au fost concluziile medicului ce a consulat-o: „In momentul de fata are o hipotensiune, peste care a intervenit o infectie urinara. Din punct de vedere medical nu ii este bine. Nu cred ca mai este cazul sa ramana in concurs.”

O furtunoasa poveste iubire este departe de a se fi incheiat. Trecutul zbuciumat loveste din nou! La intrebarea daca isi mai doreste sa il revada pe fostul iubit, Liliana a spus ca nu isi mai doreste din teama de a nu-i rascoli trecutul. Liliana: „Nu as putea renunta la familie de dragul fostului iubit!

Mama Lilianei: „Nu inteleg ce vrea fata mea de la viata, unde vrea sa se mai intoarca? Oare a uitat ce s-a intamplat? A uitat insultele lui? Am venit sa ii readuc aminte.”

Lutu, fostul iubit al Lilianei a intervenit telefonic: „Eu si Liliana ne-am intalnit ultima oara cu o saptamana inainte de concurs!”

Mama Lilianei sustine ca fiica ei a fost violata, dar concurenta a sustinut ca nu este adevarat.

Din cauza problemelor de sanatate, doamna Mioara MPFM5 a parasit competitia!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: