Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2016Povestea dintre Andrada si Cristi este departe de a se fi incheiat! Cei doi mai au multe de spus! Care este adevarul despre relatia lor? Ce au avut de spus familiile lor? Pregatirile au fost intense! In curand competitorii se vor muta intr-o casa noua! Va face Cristi publice convorbirile cu Andrada, fosta lui iubita? Descoperiti astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Cine s-a regasit printre protejati si cine a avut de pierdut cel mai mult?

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay. Cristi si Danut i-au pus gand rau lui Valentin. Cristi: „Vreau sa-l elimin pe Valentin din cursa spre rasfat!” Andreea a castigat proba de imunitate si a ales sa o elimine pe Stefania din cursa spre rasfat!

Tensiunile vechilor iubiri au provocat noi confruntari aprinse! Viviana, sora Georgianei, a venit in platou: „As dori ca sora mea sa nu ii dea sperante lui Cristi daca nu il place ca pe un viitor iubit! Singurul lucru care m-a deranjat din ceea ce a spus Andrada a fost cel referitor la vestimentatie! Daca cineva se simte bine intr-un anumit stil nu e bine sa ii taiem aripile din acest motiv!”

Simona, mama Andradei: „A doua zi dupa intrarea fiicei mele in concurs, Cristi a intrat in vorba cu mine pe facebook si mi-a spus ca ii este foarte greu sa o vada pe Andrada in bratele altui baiat! Intrarea lui in casa mi-a demonstrat ca nu a avut sentimente pentru fata mea! Nu cred ca vrea sa o faca geloasa pe fiica mea apropiindu-se de Georgiana!”

Ana, fosta concurenta in sezonul 4, a revenit in platou pentru a o sustine pe Andrada: „De cand am auzit ca va intra Cristi am banuit ca o sa fie certuri! Cum a putut Cristi sa se culce cu o escorta daca nu avea sentimente pentru ea?”

Momente din emisiune:

Adriana si Valentin isi revad copiii. Lacrimile de fericire si-au facut aparitia pe obrajii lor.

Ana, fosta concurenta, a dezvaluit culisele povestii de dragoste dintre Andrada si Cristi!

sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: