Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 octombrie 2013

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 octombrie 2013Incepand cu ora 14:00 vom afla care este povestea de viata a Andreei? Ce au de spus parintii acesteia? Mai exista vreo sansa de impacare intre Traian si Corina? Va forma acesta un cuplu cu Constantina? De la ora 17:00 vom afla ce reprosuri au mai avut baietii la adresa lui Laurentiu? Ce va avea de spus Vanessa? Ce se intampla cu cuplurile din casa?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 octombrie 2013, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici:
Parintii Andreei au dorit sa prezinte povestea dificila de viata a fiicei lor. Dupa ce au dat un interviu acasa, la Valea Calugareasca, ei au venit si in platoul emisiunii. Tatal Andreei a fost nemultumit de felul cum doua dintre mame se comporta cu fiica lui. El a avut un schimb dur de replici cu doamna Maria, in care i-a reprosat acesteia ca ii jigneste fiica si ca a nominalizat-o pentru a fi eliminata.

Daniela a fost si ea criticata de parintii Andreei, desi aceasta a spus ca fiica lor s-a numarat printre fetele pe care i le-a recomandat fiului sau. Bunica a venit in platou cu lista de cumparaturi, pentru a-si dovedi nevinovatia.

Diana: „Nu lista de cumparaturi este problema, ci comportamentul doamnei Maria!”

Si Virginia a acuzat-o pe Maria ca o jigneste si pe ea, asa cum face si cu fetele. Ba mai mult, cu o seara inainte bunica a blestemat-o. Traian i-a marturisit Constantinei ca a inceput sa o iubeasca.

Rezumat ora 17:00:

Matusa Denisei, Ica, a venit in finala de azi cu sfaturi pentru nepoata ei. Ea i-a transmis din partea familiei sa nu se grabeasca sa faca un cuplu. Mama Denisei ar vrea ca fiica ei sa fie mai demna. Vanessa a venit in studio sa clarifice lucrurile legate de Andrei, dupa ce acesta a marturisit saptamana trecuta, ca a simtit o sclipire cand a vazut-o.

Vanessa a marturisit ca si ea a simtit acelasi lucru pentru el si ii impartaseste sentimentele. Matusa Denisei: „Denisa trebuie sa ii inchida lui Andrei orice portita! Sa puna lacat si lant!” Andrei: „Cu Vanessa m-as vedea casatorit, cu Denisa nu.” Raymond si Constantina au afirmat ca se plac si vor sa se cunoasca mai bine. Traian l-a acuzat pe Laurentiu ca este duplicitar si oportunist.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: