Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 mai 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 mai 2016Ce surprize vor avea concurentii din casa MPFM 5? Cine va intra in cursa de eliminare dintre cei patru competitori aflati in aceasta saptamana la mana telespectatorilor? Noi concursuri se vor desfasura. Cine va castiga premiul cel mare? Aflati astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00. Ce schimbari majore s-au produs in clasament? Cine vor fi mirii saptamanii? Mesaj emotionant din partea unei mame pentru fiul ei.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 mai 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. Mama lui Constantin: „De afara se vede foarte urat. Fiul meu este provocat, el nu este copil rau. Nu l-am vazut sa vorbeasca urat. Ionut mi s-a parut un copil cuminte, dar acum de cand este cu Loredana l-a influentat in rau. Nu exista prieteni in concurs ci doar aliati pentru a depasi anumite hopuri. Decat sa ai o nora ca Adriana mai bine iti vezi de treaba. Ea si Valentin sunt cei mai rai.”

La auzul celor spuse de mama lui, Constantin a izbucnit in plans: „Plang pentru ca mama a fost jignita gratuit! Ceilalti ne pot face fata mie si iubitei doar atacandu-ne impreuna sau jignindu-ne!”

Mama Loredanei: „Fiica mea si Ionut se iubesc, dar parca sunt prea nebunatici!”
Tatiana: „Tata locuieste la doua strazi de mine, dar nu s-a interesat niciodata de viata mea! Retraiesc clipe din trecut la fiecare conflict din casa.”

Mama lui Ionut catre Constantin: „Ar trebui sa-l invatati pe fiul meu cum sa se poarte, nu sa-i aruncati pastile.”

Primii doi baieti din clasament: Mirele Saptamanii Valentin, iar pe locul doi s-a clasat Constantin.

Primele trei locuri din clasament in ceea ce priveste fetele: Mireasa Saptamanii Adriana, Locul 2 Lavinia, Locul 3 Liliana. Tatiana a intrat in cursa de eliminare.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: