Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2015Urmariti o Gala Saptamanala plina de surprize care mai de care mai speciale si veti fi uimiti de un eveniment ce va avea loc in premiera in emisiune! Mamele fetelor vor avea ocazia sa intre si sa stea in casa MPFM 4 pentru cateva zile. Aflati mai multe de la ora 14:00. Aseara, aproape de miezul noptii, Gabi a sarit gardul. Incepand cu ora 17:00, concurentul va fi prezent in platou si va oferi mai multe detalii, ce anume l-a facut sa ia aceasta decizie? La sfarsitul galei aflam daca cei doi concurenti propusi spre eliminare vor parasi sau vor ramane in concurs.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 martie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antena play. Fetele si baietii MPFM 4 au fost supusi la mai multe probe de foc. La prima proba acestia au trebuit sa descifreze mai multe cuvinte cheie cu castile pe urechi.

Cei clasati pe primele locuri au mers mai departe, la cea dea doua proba, „proba trandafirului”. Fiecare pereche trebuia sa stranga cati mai multi trandafari, dar nu oricum. La ultima proba au ajuns doua cupluri. Partenera trebuia sa ghiceasca si sa deseneze pe corpul iubitului zona in care se gasesc anumite organe. Marian si Cristiana au fost castigatorii probei. Cei doi au avut de ales in a primi 100 de lei sau a lupta in continuare pentru o suma mai mare de bani, 1000 de lei. Acestia au optat pentru cea de-a doua varianta.

Mamele fetelor vor pasi pragul competitiei!
Mama Lauricai si-a criticat dur fata: „Sunt sigura ca are ceva pentru Nicolae. Din ce am vazut se pare ca e un pic cam geloasa pe Lavinia. El este o fire mai rebela fata de ea. Nicolae nu este un baiat de lepadat, chiar daca fiica mea zice ca este moale. Aseara nu mi-a placut de ea pentru ca el voia sa stea de vorba, iar Laurica isi gasea alte preocupari.”

A doua mama care a poposit in platou a fost mama Ionelei: „Fiica mea trebuie sa spuna tot ceea ce vede, dar pe un ton mai calm, fara alte explicatii, scurt si la obiect!”

Andrada si-a revazut mama pentru prima data de la intrarea in concurs.

Dezamagit de ruptura dintre el si Ana, Gabi a ales sa faca un pas necugetat! Azi-noapte a sarit gardul! Moment special pentru Ana: si-a revazut bunica si mama pentru prima oara de la intrarea in concurs. Mama Anei a venit pentru prima data in platou: „Imi cunosc fiica si nu cred ca si-ar fi dorit o relatie cu Gabi! Daca va iesi nu il va cauta!” Gabi il acuza pe Petru ca a intrat pe facebook in timpul iesirii in club. Gabi catre Petru: „Nu sunt singurul care crede despre tine ca esti fals! Petru a venit doar pentru bani!”

Cristian si Elly s-au clasat pe primele locuri in preferintele telespectatorilor. Cei doi au ales sa il protejeze pe Nicolae si doamna Maria de la eliminare. In ceea ce il priveste pe Nicolae, 60,5% a fost votat sa ramana, respectiv 39,5% sa plece. In privinta Anei voturile au fost distribuite astfel: 34,3% sa plece, respectiv 65,7% sa ramana. Asadar Ana a ramas in competitie!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: