Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 august 2014

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 august 2014Urmariti gala de astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00 sa aflati care au fost cele mai importante subiecte ale saptamanii care tocmai se incheie azi, cum se pregatesc cuplurile din casa de nunta? Care din ele vor face nunta si care nu? Care sunt opiniile telespectatorilor despre evenimentele petrecute in aceasta saptamana? Ce incident a afectat bunul mers al activitatii de degustare a bucatelor pentru nunta? Cum au raspuns Alin si mama lui tachinarilor carora le-au cazut victime la degustarea meniului? Cine va parasi competitia?

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 august 2014, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: Finala Saptamanala a inceput cu o scurta retrospectiva a evenimentelor petrecute in casa mpfm in aceasta saptamana. La degustarea meniului pentru nunta, Daniela a fost deranjata de glumele lui Raymond la adresa ei si a lui Alin. Ea l-a acuzat pe acesta de lipsa de lipsa de respect pentru o mama: „Raymond nu ma suporta nici pe mine, dar nici pe Alin!” Andrei si Laur si-au disputat dreptul de a intra duminica la dj. Andrei si logodnica lui si-au adresat mai multe reprosuri legate de aspectul fizic. Andrei: „De ce ai parul asa de scurt?” Cristina: „Dar tu de ce nu esti mai inalt?” El i-a reprosat iubitei ca nu se demachiaza, ceea ce a facut-o pe aceasta sa creada ca el are mai multe nemultumiri la adresa ei. Discutiile dintre cei doi au continuat reprosandu-si unul altuia aspecte din trecutul sentimental.

Concurentii au fost nevoiti sa nominalizeze doua persoane pe care nu si le mai doresc in competitie. Cele mai multe puncte de nominalizare a primit Gina (16 puncte), urmata de Alin cu opt puncte. La implinirea a trei luni de relatie, Oana si iubitul ei au organizat o petrecere la care nu s-a simtit niciunul bine. De la o ironie a lui Laur au inceput mai multe discutii care au dus la incheierea petrecerii. Mai mult de atat, Oana a sustinut la plecarea din casa baietilor ca Laur i-a adresat cuvinte jignitoare, ba chiar a scuipat-o, ceea ce a scos-o din sarite.

Dupa ce saptamana trecuta au anuntat ca nu se vor casatori, in urma cu cateva zile, Raymond si Constantina s-au despartit. Desi Raymond sustine ca este gata de insuratoare, iubita lui nu este sigura de intentiile acestuia. Constantina ii reproseaza lui Ray ca este indiferent, ca nu este afectuos, mai precis ca nu ii pasa de ea. Totodata ea crede ca familia lui este de vina pentru incertitudinea lor de acum, prin faptul ca nu le-a dat niciun semn.

Locul I: 20,3% – Constantina
Locul II: 19,5% – Raymond
Locul III: 18,8% – Oana
Locul IV: 13,7% – Laur

Alin si Gina au intrat in cursa spre eliminare!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: