Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2016Dezvaluiri cumplite provoaca reactii cutremuratoare! Ce au avut de spus parintii Adrianei atunci cand stafful MPFM s-a deplasat la Teleorman pentru a-i intreba despre fostul iubit al fiicei lor? Va parasi Denisa competitia sau va deveni concurenta cu drepturi depline? Descoperiti incepand cu ora 14:00 si 17:00! Voci din trecut tulbura prezentul! Emotiile ating cote maxime! Fantomele trecutului ameninta dragostea? Care sunt opiniile familiei lui Eduard despre actiunile acestuia?

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 ianuarie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. In prima parte a finalei s-au desfasurat mai multe concursuri, in urma carora cele patru perechi care au ramas vor merge la munte unde vor sta patru zile.

Dezvaluirile Adrianei despre relatia cu fostul iubit au cazut precum un trasnet asupra celor implicati. Adriana: „In momentul acesta poate sa se spuna ce vrea. Intr-un fel sunt eliberata!”

In aceasta saptamana, o echipa MPFM s-a deplasat la Botosani pentru a afla care este parerea familiei lui Valentin in urma dezvaluirilor pe care le-a facut Adriana. Sora concurentului: „Il vad foarte indragostit pe fratele meu! Pot sa vina oricand acasa. Pentru ei concursul e castigat!”

Mama lui Valentin: „Atat cat fiul meu o iubeste inseamna ca e bine. Nu traiesc eu cu ea!” Cu toate acestea, mama lui a parut dezamagita de actiunile propriului fiu, ba chiar mai mult nu a dorit sa isi dea parerea nici despre Adriana.

Cumnatul Adrianei: „Amenintarile fostului ei iubit au inceput din momentul in care ea a intrat in concurs! Ea nu s-a gandit vreodata ca isi va gasi un iubit in cadrul acestei emisiuni!”

Mama Adrianei: „Ne place Valentin, chiar daca e de la tara si nu are pregatirea pe care o are fiica noastra! Daca era sa aleg in locul ei l-as fi ales pe Tudor!” Despre fostul iubit al fiicei lor au declarat: „Noi nu stiam cand a venit la noi, am zis ca e prieten! L-am chemat din mila! Am inteles de la fiica noastra ca statea asa pe unde apuca! Cu ce a incantat-o nu stiu! Cred ca i-a fost rusine sa ne spuna ca are o relatie cu el! Am ramas un pic socati ca nu ne-a spus!”

Eduard: „Am fost arestat chiar la nunta surorii mele!” Mama lui Eduard MPFM 5: „Niciodata nu am fost contra la deciziile fiului meu! Inainte ca Rozy sa vina in platou m-a sunat pe mine si de aceea i-am zis sa nu vina sa acolo pentru a nu da in Lavinia! Eu nu am tinut legatura cu ea, decat cu mama ei am mai vorbit! Imi pare bine ca fiul meu nu a dat curs discutiilor!”

Denisa a parasit competitia!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: