Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2015Descoperiti tensiunile ce afecteaza povestile de dragoste din competitie, evenimentele ce au provocat destramarea unor cupluri ce pareau de neclintit, dar si multe alte subiecte emotionante astazi, de la ora 14:00 si 17:00! Tot la finala de astazi vom putea vedea cum a iesit testul ADN facut lui Cristian si lui Florin. Sunt ei frati sau nu, dar si daca Elena va fi eliminata, asa cum ea isi doreste, iar Nicolae si mama lui vor ramane mai departe sau vor pleca.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 ianuarie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antena play. De cand a revenit, Elly s-a izolat de ceilalti. Ce s-a intamplat in timpul petrecut acasa? Cu ce impresii s-au intors cei doi dupa cele 17 ore petrecute acasa?

Sora Cristianei si Dana Ivan au fost prezente in platou pentru a-si spune parerea cu privire la cuplul Marian – Cristiana. Despartirea celor doi i-a luat prin surprindere pe membrii familiei, dar si pe sustinatoarea lor. Marian, criticat dur pentru comportamentul lui fata de Cristiana si pentru decizia de a pune capat relatiei. Dana Ivan, sustinatoare: „Marian este un jucator mai bun decat Cristiana!”
Sora Cristianei: „Am simtit ca Marian nu are niciun sentiment pentru sora mea!” Marian: „Eu si Cristiana ne vom impaca, eu asta simt ca trebuie sa fac!”

Ieri erau impreuna, dar acum sunt despartit. Catalin a anuntat ca el si Madalina nu mai formeaza un cuplu. Catalin: „Nu mai am aceleasi sentimente pentru Madalina! Relatia noastra nu mai merge!” Mama Madalinei: „Nu mai vreau sa o vad pe fata mea suferind alaturi de Catalin! Daca ar fi avut sentimente puternice, el ar fi luptat mai mult pentru relatia cu fiica mea!”

In urma interventiei matusii ei, Roxana a fost criticata dur de mame pentru ca nu a intervenit in apararea lor. Roxana: „Nicolae m-a acuzat ca joc teatru, dar daca eram falsa, formam un cuplu cu el!”

Mama Ionelei spune lucrurilor pe nume! Disputele dintre fiica ei si Anisoara i-au umplut paharul: „Doamna Anisoara le face probleme copiilor nostri pentru ca vrea sa plece!” Joaca dintre Elena si Teodor s-a soldat cu un cucui in capul concurentului, fapt ce a infuriat-o pe mama lui. Ionela: „Doamna Anisoara nu trebuia sa o jigneasca pe Elena!” Anisoara nu este de acord sub nicio forma cu atitudinea Ionelei: „Daca ai fi la toate ca la gura…”

Danut a fost ajutat de Roxana si Simona sa se impace cu Carmen, dar aceasta nu a dorit. Este Carmen impiedicata de orgoliu sa-si recunoasca sentimentele pentru Danut sau nu mai simte nimic pentru el? Danut a fost surprins in ipostaze compromitatoare alaturi de Alina Plugaru.

Mirii anului ar fi dorit sa mearga acasa impreuna, dar conjunctura nefavorabila a facut ca ei sa plece separati! Au putut vedea in cateva imagini video ce au facut acestia in cele 17 ore pe care le-au petrecut in afara casei. Fostul concurent, Lucian a petrecut alaturi de Cristian.

Nicolae impreuna cu doamna Maria au fost votati intr-o proportie de 52,1% sa ramana in casa si 17,5% sa plece. Elena a fost eliminata, fiind votata de catre telespectatori intr-o proportie de 82,5%. De saptamana viitoare, Andreea Mantea si Mirela Boureanu Vaida vor fi gazdele emisiunii!

Lucian a postat astazi pe pagina sa persoanala de facebook ca s-a logodinit cu Elena.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: