Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2016O noua versiune a traumelor trecutului a fost dezvaluita. Fosta iubita a lui Valentin MPFM 6 va veni in platou! Ce va avea ea de spus cu privire la relatia pe care a avut cu actualul concurent? Noi baieti si fete vor trece pragul in cautarea marii iubiri! Aflati astazi, incepand cu ora 14:00 si 17:00. Cine au fost primii amorezi ce au pasit impreuna pe calea dragostei?

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 17 septembrie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antenaplay. Pentru ca saptamana trecuta Mihaela MPFM6 a iesit mireasa saptamanii, ea a decis ca Daniel sa fie cel castigator la proba de astazi! Miza jocurile de astazi a fost o cina romantica. Andreea l-a ales pe Petru pentru a merge impreuna la o cina romantica, iar Daniel a ales-o pe Ileana.

Decizii extreme au schimbat fata showului matrimonial. Flacara iubirii nu s-a aprins pentru toate cuplurile formate pana in acest moment in concurs. Doua cupluri s-au destramat de la primii pasi pe calea dragostei! Lorena: „De aseara, eu si Aurelian nu mai formam un cuplu!” Mama lui Andrei: „Nu imi place caracterul Anei-Maria.”

Carla, fosta iubita a lui Valentin MPFM6, insotita de fiica ei, Jessica, respectiv fratele ei, Catalin, au venit in platou. Carla: „Am fost agresata de mai multi barbati, dar nu atat de multi pe cat a spus fostul meu iubit! Atata timp cat timp Valentin sustine ca tine la mine, ca mama a copilului lui, trebuia sa demonstreze acest lucru. Voiam ca el sa stea cu mine, dar statea in fata unui laptop si se juca!” Catalin, fratele Carlei: „Valentin a fost bine primit la noi in familie! Si-a rapit propria fetita din casa mamei ei! Vrea sa devina erou in fata cerlorlalti competitori. Are dosare penale pentru excrocherie! A lovit-o pe sora mea cu picioarele. El sustine ca Jessica nu-i copilul sau, dar a refuzat sa faca testul de paternitate!” Carla catre Valentin: „Ai incurcat cauzele, ai venit aici sa-mi faci viata publica? Te gandesti la ce simte copilul tau acum?!”

Noi concurente au intrat in competitie.

Georgiana MPFM 6, vine din Galati si are 19 ani. Se descrie ca fiind o fire sociabila, vesela, dar principalul defect al sau este ca se enerveaza mult prea usor. Isi doreste un iubit inalt, brunet, inteligent si nu in ultimul rand comunicativ. Georgiana il place pe Petru!

georgiana mpfm 6

Madalina MPFM 6 are 21 de ani si vine din Giurgiu. Se considera o persoane intelegatoare, puternica si iubitoare. Ii place sa citeasca si sa iasa cu prietenii. Madalina il place tot pe Petru!

madalina mpfm 6

Andrada MPFM 6 are 21 de ani. Este fosta concurenta din sezonul 4. De data aceasta spera ca isi va gasi jumatatea.

andrada mpfm 6

Maria MPFM 6 vine din Copsa Mica si are 21 de ani. Se descrie ca fiind o persoana calma si distractiva. Ultima relatie pe care a avut-o s-a incheiat acum opt luni. Maria il place pe Andrei.

maria mpfm 6

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: