Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2015Cursa pentru masina de lux a inceput, iar rivalitatile dintre concurenti se intensifica! Toti vor sa castige bijuteria pe patru roti, iar prima proba deja a avut loc! Cine va depasi toate obstacolele si va pleca acasa cu premiul fabulos? Zilele trecute o intalnire mult asteptata a avut loc intre Cristian si parintii lui Elly! Cum a fost primit? Il vor parintii lui Elly in sanul familiei lor sau nu il accepta sub nicio forma? Cum a decurs intalnirea lui Cristian cu domnul Ion, tatal lui Elly, aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, deznodamantul evenimentelor petrecute in aceasta saptamana!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 aprilie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si pe siteul oficial antena 1, antena play. Daca pana acum concurentii ii puteau nominaliza pe cei care doreau, de astazi, nu ii vor mai putea nominaliza pe cei protejati. Fetele vor nominaliza cate o fata, iar baietii cate un baiat. In aceasta saptamana trei baieti si patru fete sunt protejate de votul celor de acasa.

Clasamentul voturilor la baieti:
1. Cristian
2. Radu
3. Marian

Clasamentul voturilor la fete:
1. Elly
2. Andrada
3. Cristiana
4. Carmen

Petru: „Andrei m-a jignit, de aceea l-am nominalizat!” Lavinia, Nicolae si doamna Maria au intrat in cursa spre eliminare. Telespectatorii vor avea la dispozitie o saptamana pentru a-i vota sa ramana sau sa plece.

Admiratoarea infocata a lui Petru care a venit de la sute de kilometri pentru a-l intalni, a creat comentarii in randul concurentilor. Cu totii doresc sa castige masina pusa in joc, dar un singur concurent va intra in posesia ei! Cine va fi norocosul?

Moment dificil pentru „Sageata Albastra”: unul dintre componenti va fi eliminat din cursa pentru masina! Doamna Maria a fost eliminata din cursa pentru castigarea masinii!

Rivalitatea a atins cote maxime: Prima intrecere pentru masina luxoasa a creat conflicte aprige. In timpul jocului Danut a aruncat cu o sticla de apa spre Nicolae, adversarul echipei lui. Danut catre Maria: „Vreau sa-l distrug pe Nicolae! Vreau sa-mi calc adversarul in picioare!”

Prietenia dintre Petru si Radu a inceput sa se clatine in momentul cand Ana a parasit competitia! Astazi insa, din senin, a avut loc o intamplare neasteptata. Andrada catre Petru: „Sa te astepti la ce-i mai rau din partea mea, voi da in tine de cate ori voi avea ocazia!” Petru catre Andrada: „Lui Radu nu ii place de tine, iar tu sti asta si suferi!”

Dupa incheierea primei intreceri, Cristian a primit o veste neasteptata. Pentru el si iubita lui a venit momentul adevarului. Intalnirea cu tatal ei s-a apropiat cu pasi repezi. Gandindu-se la ce e mai rau, Elly a fost foarte emotionata din cauza primei intalniri a tatalui ei cu Cristian.

Cristian a pasit sfios spre parintii lui Elly. Tatal si mama ei il asteptau pentru a lamuri definitiv problemele existente intre ei. Elly nu a participat la intalnirea dintre tatal ei si Cristian. Vazand ca lucrurile merg bine intre tata si iubit, Elly s-a linistit. Ca o adevarata familie, ei au stat la aceeasi masa, au glumit si au incercat sa destinda atmosfera. Cei doi au plecat entuziasmati primind ropote de aplauze de la cei care ii asteptau in fata casei.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: