Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iunie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iunie 2016Lupta pentru masina devine din ce in ce mai apriga. Dorinta de a ramane in cursa creste cu fiecare pas. Cine va spune adio visului de a conduce masina de lux? Cine intra in cursa de eliminare? Care sunt cei mai iubiti concurenti MPFM5? Mirele si mireasa inimilor telespectatorilor. Care este clasamentul voturilor acumulate pana acum? Descopera la Finala Saptamanala de astazi, 18.06.2016, in prima parte de la ora 14:00 si cea de a doua de la 17:00.

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 18 iunie 2016 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. In prima parte a galei de astazi a avut loc o noua etapa din cursa spre masina sezonului 5. Prima proba, cea de imunitate, cei ramasi in cursa au avut de adunat cat mai multe fise din piscina plina cu noroi si apa. Liliana si Denisa au strans cele mai multe fise (32).

Urmatoarele doua probe care s-au desfasurat au fost pierdute de Nicolae, respectiv Mihaela. Nicolae a parasit cursa spre masina, fiind eliminat de catre cele doua fete care s-au impus la proba imunitatii.

Regula 25 a fost serios amenintata: Loredana si Ionut au dus pasiunea la extrem. Camerele video au surprins imagini cu cei doi in care purtau mai multe discutii. Ionut i-a cerut iubitei lui sa isi ia o rochita, dar fara lenjerie.

Duminica, cei patru castigatori al pariului de miercuri si invitatii lor vor vedea al treilea meci al Romaniei la euro 2016 in oras.

Loredana s-a clasat pe locul trei, iar Lavinia pe locul doi. La baieti, Nicolae s-a clasat pe locul doi in preferintele telespectatorilor. Ionut a intrat in cursa spre eliminare.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: