Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2015Pe cine nu mai doresc in competitie? Nominalizarile lovesc din nou. E timpul sa se dea cartile pe fata! Cine isi face bagajul sa plece? Saptamana aceasta Cassandra a facut testul de sarcina! Este sau nu gravida? Care este rezultatul testului de sarcina? Mama Cassandrei este in stare de soc. Cassandra si mama ei fata in fata cu adevarul! Cassandra, eliminata de la MIREASA PENTRU FIUL MEU 5? Descoperiti astazi, la finala saptamanii incepand cu ora 14:00 si 17:00!

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 19 septembrie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antena play. Cassandra: „Robert stie tot si este alaturi de mine!” Robert: „Intre mine si Cassandra este dragoste la prima vedere!” Robert il cunoaste pe fostul iubit al Lilianei!

A incercat Valentin sa le faca ochi dulci mai multor fete pentru a dispune de mai multe variante de cuplu? Liliana: „Intre mine si Tudor poate fi cel mult o frumoasa prietenie! Imi place Valentin!

Emanuel: „Mihaela este cea mai frumoasa fata din competitie!”

Mama Cassandrei: „Nu sunt sigura de ce spune fata mea! Din cauza copilului meu imi este rusine sa mai dau ochii cu cei din jur! As fi cea mai fericita daca fiica mea va forma un cuplu cu Robert!”

Primele cinci fete si primii cinci baieti sunt protejati de voturile telespectatorilor. Acestia nu au putut fi nominalizati.

Clasamentul general al voturilor, in ordine alfabetica, la fete (cele cinci fete protejate): Adriana, Cristina, Lavinia, Liliana si Natasa.

Clasamentul general al voturilor, in ordine afabetica, la baieti (cei cinci baieti protejati) Aurel, Emanuel, Stefan, Tudor si Valentin.

Loredana si Marius au intrat in cursa spre eliminare!

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: