Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2016

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2016Asteptarea baietilor din sezonul 5 MPFM care pana acum nu au format un cuplu a luat sfarsit. Noi concurente vor pasi pragul casei pentru prima data. Cine sunt noile concurente si cu ce ganduri au venit? Pentru cine intra in competitie? Vom descoperi astazi, incepand cu ora 12:00 si 14:00! Ella si Marius se afla in cursa de eliminare! Vor parasi cei doi competitia sau nu? Cate noi concurente au intrat in competitia MPFM 5?

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 februarie 2016 de la ora 12:00 si 14:00 o puteti urmari si video online pe siteul oficial antena 1, antena play. Departe de casa, dar alaturi de fratii sai, Florin a descoperit o noua familie la centrul deplasament!

Florin a pasit in cadrul showului matrimonial MPFM 5 purtand in suflet memoria copilariei petrecute la centrul de plasament „Perisorul”. Voci din trecutul sau au dezvaluit clipe cutremuratoare. Adriana Grigore, fost educator: „Pe Florin il cunosc de la varsta de patru ani, atunci cand venea impreuna cu mama lui sa-si viziteze fratii. Mi-l aduc aminte perfect. L-am indragit de prima data! Era un copil ca si acum, frumos, cu ochii albastrii si mari. Dupa aceea a venit la noi in centru alaturi de fratii lui. A venit in 1996 si a plecat in 2013. Cand a venit el traiam in internat, erau paturi suprapuse atunci si dormeau chiar si sase copii intr-o camera. Conditiile erau precare. Acum locuim in sistem familial, vile. A fost un copil foarte intelegator! Florin nu a invartit fetele pe degete, ba chiar a pus suflet in relatiile pe care le-a avut! Il iubesc ca pe copilul meu!”

Florin: „Nu am avut parte de lipsuri in centrul de plasament in care am crescut! Doamna Adriana le-a fost intotdeauna aproape copiilor de la centrul de plasament!”

Prietenia dintre trei vechi prieteni s-a destramat. Cosmin: „Ma simt tradat! Tudor a ales sa se apropie de baietii nou intrati!”

Baietii au avut ocazia sa o protejeze pe Ella, renuntat la 5000 de lei din Marele Premiu. Dintre cei 14 baieti, opt au decis sa nu cedeze cei 5000 de lei pentru ca Ella sa ramana, in cazul in care publicul a votat ca ea sa plece.

Fetelor li s-a adresat aceeasi intrebare, insa in privinta lui Marius. Cu exceptia Emiliei, toate fetele au fost dispuse sa cedeze 5000 de lei pentru ca Marius sa ramana.

Baietii au auzit intrarea noilor concurente MPFM 5, in schimb fetele „vechi” le-au putut vedea. Baietii s-au aflat in fata unei decizii de maxima importanta. Acestia au trebuit sa nominalizeze o fata pentru a intra in cursa de eliminare.

Maria a fost cea mai nominalizata fata. A intrat in cursa de eliminare, iar telespectatorii vor avea la dispozitie o saptamana pentru a o vota sa ramana sau sa plece.

Marius a ramas in competitia MPFM 5, fiind votat in proportie de 83,1%. In schimb, publicul a decis ca Ella sa paraseasca competitia, fiind votata intr-un procent de 20,1% sa ramana si 79,9% sa plece.

Inregistrari din pauzele de publicitate:

Fostul educator al lui Florin a vorbit despre clipele pe care concurentul le-a trait la centrul de plasament!

Nici nu a intrat bine si deja Maria MPFM 5 a intrat in cursa spre eliminare!

Ella a fost votata de public sa paraseasca competitia!

sursa: youtube.com

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: