Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2015

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2015Cursa spre masina a intrat in linie dreapta! S-a deschis un caz fara precedent! Un secret ingropat in urma cu opt luni iese la iveala intr-un mod surprinzator. Dezvaluiri incredibile: o fosta concurenta face lumina! Ce a avut de spus Elena fosta concurenta MPFM 4? Este cuplul Elly – Cristian bazat pe sentimente sau pe interese materiale? Aflati astazi, de la ora 14:00 si 17:00, la Finala Saptamanii! Dar nu uitati, Radu se afla in pericol de eliminare! Doriti ca el sa ramana in competitie sau sa fie eliminat?

Daca ati ratat Gala Saptamanala Mireasa Pentru Fiul Meu din 20 iunie 2015 de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari si online pe siteul oficial antena 1, antena play. Povestea de dragoste dintre Elly si Cristian MPFM4 a fost greu incercata. Concurentul a rabufnit. Constransa sa aleaga intre mama si iubit, concurenta nu a mai stiut ce sa faca. Coplesiti de situatie, cei doi au cedat. Cristian: „Eu vreau sa alegi, ori eu, ori mama ta! Nu mai merge asa, nu mai concep! Am pornit un razboi cu mama ta si vreau sa-l duc pana la capat! Vreau siguranta din partea ta!”

Doamna Andreea, mama lui Elly: „O mama este intotdeauna o mama! Sa-i fie rusine ca a pus-o pe fiica mea sa aleaga! In viata asta Cristian niciodata nu sa o ma desparta de fata mea! Nimeni nu ma va desparti de copiii mei! Asemenea intrebare nu se pune! Nici sa nu ii treaca prin cap ca ma va indeparta de copilul meu. Cum a putut sa spuna ca fiica mea joaca la doua capete. Este un om ranchiunos si rautacios. El niciodata nu le-a multumit parintilor care l-au adoptat ci prietenilor.”

Radu a ramas in competitia MPFM4.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: