Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 decembrie 2013

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 decembrie 2013Incepand cu ora 14:00 si 17:00, urmariti o Gala in care rivalitatile dintre concurenti se amplifica. Ce acuze le-a adus Andrei celorlalte doua echipe si liderilor acestora? Ce au de spus ceilalti? Liderii echipelor au ales reprezentantii lor pentru proba „cheilor ascunse”! Andrei este dezamagit de alianta pe care o observa intre celelalte doua echipe. Laurentiu neaga existenta unei aliante intre Echipa Rosie si cea Albastra! Desi este confruntat cu toti membrii echipelor adverse, Andrei continua sa sustina ipoteza aliantei!

Daca ati ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 21 decembrie 2013, de la ora 14:00 si 17:00 o puteti urmari pe siteul oficial antena 1, antenaplay.ro. Iata un mic rezumat aici: Liderii celor 3 echipe si-au ales reprezentatii pentru participarea la proba „cheilor ascunse”.
Andrei a sustinut ca cele doua echipe din care nu face parte el s-au unit in defavoarea echipei lui. Intr-un acces de furie Robert a avut o iesire violenta in urma careia proba nu s-a mai desfasurat. Raymond a spus despre Andrei: „Aici se vede cine ar da in cap si parintilor pentru a castiga o masina.

Acesta i-a raspuns: „Cand eu aveam masina tu nu stiai sa mergi cu bicicleta.

Andrei l-a acuzat pe Raymond ca traieste in minciuna, de aceea are tensiunea ridicata. El a adus ca argument, scrisoarea acestuia catre familie, care a ajuns la fratele lui.

Andrei a fost acuzat ca l-a provocat pe Robert pentru ca acesta sa-si iasa din fire.

Maria a acuzat-o pe Virginia ca intra pe sub pielea celorlalti concurenti, dar in spate nu are o parere buna despre ei.

Marianita i-a reprosat lui Laurentiu ca refuza sa discute cu ea neintelegerile existente intre ei. Oana si Constantina si-au adus reciproc mai multe reprosuri, acuzandu-se de ruperea relatiei de prietenie dintre ele. Si Mariana s-a simtit jignita de observatiile Oanei, cu privire la dezordinea din dulapul ei. Ea a avut o discutie aprinsa si cu iubitul sau pentru faptul ca acesta i-a dat dreptate Oanei, in defavoarea sa.

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Articole asemanatoare: